Slik gjør du
Visp egg og sukker godt. Visp rømmen. Bland alt forsiktig.
La deigen stå til neste dag.
Kjevle deigen 3/4 cm tjukk og stikk ut smultringar.
Steik kakene i varmt feitt. La kakene dryppe av på rist med hushaldningspapir under.
Hugs at du lagar deigen den eine dagen og smultringane den neste. Oppskrifta er frå Ole John Berntsen i Sogn og Fjordane.
Visp egg og sukker godt. Visp rømmen. Bland alt forsiktig.
La deigen stå til neste dag.
Kjevle deigen 3/4 cm tjukk og stikk ut smultringar.
Steik kakene i varmt feitt. La kakene dryppe av på rist med hushaldningspapir under.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.