Slik gjør du
Finhakk løk og rødløk. Kok den gule løken i litt brunt smør til den er myk.
Stek rugbrødskivene i ovnen på 150 grader til de er sprø, 8–10 minutter.
Kok opp vann og legg i vakteleggene. La det småkoke i 3 minutter. Skyll eggene i kaldt vann. Ta av skallet og del dem i to.
Kok potetene med dillstilkene og litt salt til de er møre. Hell av vannet. Skjær potetene i passe munnfuller og bland dem med den myke løken, finhakket rødløk og gressløk.
Salaten
Fordel poteter, egg og ansjos på en stor tallerken. Legg på rugbrødchips og grovhakket dill. Smak til med salt og pepper. Drypp over brunt smør.
Brunt smør
Smelt smøret på lav varme. Sett på mer varme mens du visper. Hell smøret over i en kald gryte når smøret ikke lenger freser og har fått en gyllenbrun farge.