Slik gjør du
Tomatsaus
Skåld tomatene og trekk av skallet. Finhakk løk, hvitløk, chili, timian, persillestilker og stangselleri.
Varm opp olivenolje, og brun hvitløk og chili i oljen. Tilsett resten av de hakkede ingrediensene. Fres i noen minutter, og tilsett så hvitvin.
Skjær opp de friske tomatene, og tilsett dem. Ha på salt og pepper etter smak. La det koke inn til tomatene er kokt helt i stykker.
Finhakk basilikumbladene og persillebladene. Rør bladene inn i den ferdige tomatsausen.
Pasta
Kok pastaen i rikelig med saltet vann. Hell av vannet, men ikke skyll pastaen.
Squash
Skjær squash i staver som har samme størrelse og form som pastaen. Varm opp olivenoljen i en stekepanne. Stek squashstavene på høy varme til de får fin farge.
Pasta Arrabbiata
Bland sammen pasta, squash og tomatsaus. Server med revet parmesan.
Tips
- Penne og squash i samme størrelse gjør at de blander seg godt. Husk at pastaen blir større når den blir kokt.
- Tareq Taylor er opptatt av kvaliteten på pastaen. Den skal inneholde mye protein.