Frukt- og grønnsaksjuice Dersom man vil ha i seg masse vitaminer og antioksidanter på en gang er denne rå juicen ypperlig.
Porchetta Porchetta er festmat med smak fra Italia. Svinerullen kan stekes i ovn eller på grillen. Til grillen trengs det roterende spyd, rotisserie, for å få porchettaen stekt rundt hele.
Portobelloburger med misomajones Portobelloburger blir aller best på grillen, med all den ekstra smaken som kommer fra utendørs matlaging. Det går helt fint å lage disse veganske burgerne på grill- eller stekepanne også.
Vegansk tofuspyd med sitrusmarinade Tofu med smak av sitrus og ingefær blir en perfekt liten rett på grillfesten. Serveres i et sprøtt salatblad som en liten frisk, sterk og syrlig taco.
Villsvin med toskansk jegersaus Å steke på bålpanne er en fantastisk måte å lage mat på. Her stekes det viltkjøtt i villmarken. Denne oppskriften kan selvfølgelig brukes til vanlig matlaging hjemme og til annet kjøtt enn vilt. Retten kommer fra Toscana der man elsker villsvin, eller cinghiale som det heter på italiensk.