Slik gjør du
Mandelbunn
Sikt melis og mandelmel i en bolle. Visp eggehvitene til dobbel størrelse, tilsett sukker og visp eggehviten helt stiv. Bland eggehvitene forsiktig med mandelmel og melis.
Ha deigen i en sprøytepose og sprøyt ut avlange «landganger» på bakepapir. La dem tørke i romtemperatur i 15 minutter. Stek på varm plate i oppvarmet ovn på 180 grader til mandelbunnene er faste og slipper fra papiret, cirka 5-8 minutter.
Laurbærkrem
Varm opp melken med laurbærblad, la den stå og trekke. Avkjøl. Visp sammen eggeplommer, sukker og maisstivelse til en jevn krem. Tilsett melken. Varm forsiktig opp under omrøring til kremen tykner. La den avkjøles før du rører inn vispet krem.
Sprøyt ut laurbærkrem på mandelbunnene og topp med bær, melis og mynte.