Slik gjør du
Bland persille og mynte med 100 ml olivenolje i en liten bolle. Tilsett røykt paprika og valnøtter. Valnøttene knuser du bare grovt i hendene. Ha på salt. Bland godt og sett til side for at oljen skal trekke smak.
Skjær auberginen i runde skiver, omtrent 1 centimeter tykke. Dryss salt på begge sider.
Varm opp resten av olivenoljen i en stor panne over høy varme. Tilsett aubergine og stek til de er gyllenbrune og myke. Legg dem til å renne av seg på kjøkkenpapir.
Del mozzarellaen i skiver på omtrent 1/2 centimeter.
Legg en aubergineskive midt på hver tallerken, legg på noen tynne skiver parmesan, litt paprika og en skive mozzarella. Drypp over litt av dressingen. Gjør det samme en gang til og avslutt med dressingen og litt balsamico glaze. Serveres med en gang.