NRK Meny
Normal

Premier

Å komme i bedre form er en gevinst i seg selv, men vi har også noen premier til dem som utmerker seg.

Colosseum, Roma
Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

 

Ved å bli med i Puls-marsjen kan du få visualisert effekten av noe de fleste av oss gjør hver dag – nemlig å gå. Bruk en skritteller og registrer skrittene dine hos Bedre Puls!

Vår Puls-marsj varer fra 8. januar til 1. mai, og du kan melde deg på når du vil.

Foruten gleden av å se hvor langt du faktisk går per dag, uke og så videre, har du også muligheten til å vinne premier.

Hver uke deler vi ut ti spesialdesignede t-skjorter ved loddtrekning blant de mest aktive deltakerne.

Du kan også få deg en t-skjorte hvis du sender inn en historie vi bruker på nett eller tv; send til nettpuls@nrk.no

Vinneren av hele Puls-marsjen får en reise. Mange sier at hvis du snur Norge nedover på Europakartet, vil det rekke helt til Roma. Hva er vel da mer naturlig enn å gi vinneren en tur til Roma? Turen er for to, og NRK dekker fly og hotellopphold i én helg.

Kriteriet for å vinne en tur til Roma er ikke lenger å gå flest antall skritt, men å gjøre en respektabel innsats. Vi i Puls-redaksjonen har nå skrevet ned et antall skritt. Dette antallet befinner seg i en konvolutt som vi åpner når marsjen er ferdig. Den som har kommet nærmest det antallet vinner dermed turen til Roma.

Regler

For å bli med i konkurransen, forutsettes det at du har en skritteller, og at du registrerer dine skritt ved å opprette en bruker.

Navn på vinnere vil bli offentliggjort, og vi vil også ta kontakt for eventuelle intervjuer eller reportasjer om vinnerens bruk av skrittellere.

NRK kan ikke hjelpe til med innkjøp eller brukerveiledning for skrittellere, men vi har laget noen tips og kjøperåd. Disse finner du i menyen til venstre.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.