Bieber til Skavlan: – I am a lover, not a fighter

Talkshowkongen Fredrik Skavlan fikk i dag et eksklusivt møte med Justin Bieber. Programmet blir sendt på NRK1 i juni.

Skavlan og Bieber

Fredrik Skavlan møtte Justin Bieber tidligere i dag. Bieber siterte Michael Jackson under intervjuet med den norske talkshowverten.

Foto: Bjørn Opsahl

– I am a lover, not a fighter, sa Bieber spøkefullt før han lekebokset med Fredrik Skavlan under det timeslange intervjuet på Nationaltheatret.

Møtet beskrives av produksjonsselskapet Monkberry som avslappet og morsomt.

– God stemning! De ble sittende og prate langt over tilmålt tid om alt fra slossing til kjærlighet, sier produsent Marianne Torp Kierulf.

Sendes i juni

Intervjuet blir en del av NRKs og SVTs «Bieber Spesial» som vises i juni. Et team har fulgt tenåringsidolet i noen hektiske timer her i Oslo.

Programmet vil også vise utdrag fra konserten Bieber holder i Oslo i kveld. Sendedato for spesialen er ennå ikke avgjort.

Tilbake i september

Selv om Bieber troner høyest på listen over de av Skavlans intervjuobjekter med flest følgere på Twitter, får han hard konkurranse om å være den største.

Tidligere har den erfarne talkshowverten intervjuet blant andre Paul McCartney, Bill Clinton, Jay-Z, Pelé, Kofi Annan, Vince Vaughn og Rihanna.

Skavlan har for øyeblikket sommerferie, men er tilbake på NRK med ordinære sendinger i september.

Video Live fra Justin Bieber-oppstyret på Opera-taket

DIREKTE: Live fra Justin Bieber-oppstyret på Opera-taket

Kulturstrøm

 • Samisk diktbok årets vakreste bok

  En samisk diktsamling er nå historisk. Aldri før har en samisk bok blitt utnevnt til årets vakreste bok i Norge.

  I 88 år har det blitt delt ut priser til visuelt gode bøker, og det er første gang at en samisk bok vinner.

  Diktboka «Beaivváš mánát/Leve blant reptiler» av Mary Ailonieida, Sombán Mari, er altså den aller vakreste boka blant bøkene som er utgitt i Norge i 2020.

  Juryen uttaler: – En særdeles vakker og konseptuelt sterk bok om en mindre vakker historie om det maktmisbruket den samiske befolkningen har blitt utsatt for.

  Prisutdelingen var i Oslo onsdag kveld, og det er organisasjonen Grafill som har delt ut prisen siden 1933.

 • Kygo kjøpte kunst for en million

  Kygo kjøpte nylig digital kunst til en million. I praksis har han kjøpt rettighetene til et digitalt bilde av en ape, melder VG.

 • Norsk kokk blir fransk ridder

  Kjendiskokk, Bocouse d’Or-vinner og mannen bak Stattholdergaarden, Bent Stiansen, har blitt utnevnt til fransk ridder. Utnevnelsen kommer fra Den franske nasjonale Fortjenesteorden, skriver VG.