BBC med live Isdalen-podkast

Direktesendingen i Bergen kommer til å oppdatere lyttere på etterforskningen, forteller BBC World på sin Facebookgruppe «Death in Ice Valley». De vil se spesielt nøye på tips de har fått fra publikum rundt i verden. NRK-serien «Gåten i Isdalen» har vært populær utenfor Norge også. Den britiske almennkringkasteren har laget 10 episoder av sin podkast.

Isdalskvinnen
Foto: Paul S. Amundsen / NRK

Kulturstrøm

  • Prestehumoren blir snillere

    Prestehumoren i norske medier er blitt snillere de siste femti årene. Det mener religionsprofessor Pål Repstad ved Universitetet i Agder. Han har vært med på å skrive den nye boken «Ingen spøk», som handler om preste-humor i norske medier.

    Preste-humoren i norske medier er blitt snillere de siste femti årene. 
Det mener religionsprofessor Pål Repstad ved Universitetet i Agder. Han har vært med på å skrive den nye boken "Ingen spøk", som handler om preste-humor i norske medier.
  • Får SOME-nekt av føderal dommer

    Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, får ikke lov til å publisere på Instagram, Facebook eller Twitter. Det har en føderal dommer bestemt etter han gikk over grensen for hvor mye han fikk lov å si offentlig om saken sin, skriver Reuters.