Hopp til innhold

«Døde» på operasjonsbordet

Da Josh Homme skulle gjennom en rutinemessig operasjon av beinet sitt, gikk alt galt. Etter tre måneder i sykesenga har han nå reflektert og ser lysere på livet.

Josh Homme

Josh Homme var døden nær.

Josh Homme i regnet på Norwegian Wood.

Josh Homme, her med Queens of the Stone Age på scenen under Norwegian Wood, fikk tid til å tenke gjennom livet sitt etter at han nesten døde på operasjonsbordet.

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Josh Homme, kjent fra Queens Of The Stone Age, skulle bare på sykehuset for en rutinemessig operasjon da alt gikk galt i fjor høst.

Etter å ha klaget på smerter i beinet sitt i en lengre periode, fikk han endelig en operasjon, melder MTV.

Døde, men overlevde

- Jeg hadde en operasjon hvor jeg døde for så å overleve. Jeg skulle operere beinet mitt da det ble komplikasjoner som førte til at jeg døde på operasjonsbordet. Jeg ble sengeliggende i tre måneder.

Rockeren som også spiller i supergruppa Them Crooked Vultures, sammen med John Paul Jones fra Led Zeppelin og Dave Grohl fra Foo Fighters og Nirvana, fikk lov til å forlate sykehuset først i midten av desember.

Ser lysere på livet

- Jeg var sengeliggende i en lang periode. Det har jeg aldri opplevd før, så jeg fikk god tid til å reflektere. Etter tre måneder med bare å leve i hodet mitt, fikk jeg til å gå igjen. Da sprang jeg nærmest inn i nyåret igjen.

Opplevelsen skal også ha fått rockeren til å sette mer pris på livet.

- Jeg har alltid levd i nået, men for første gang i livet har jeg måtte vente på at nået skulle skje. Og nå når det endelig har kommet, føler jeg for å se lysere på livet, sier artisten som for tiden jobber med innspilling av nytt Queens Of The Stone Age-album.

Kulturstrøm