NRK Meny
Normal

Se opptaket fra Finnmarksløpet direkte ved sjekkpunkt Tana Bru

Bare på dag nummer to har mye skjedd i Finnmarksløpet. Se opptaket fra dag nummer to av Finnmarksløpet.

Finnmarksløpet direkte 6. mars

Bli med til sjekkpunktet ved Tana Bru.

Årets Finnmarksløp er i gang, og vi er i dag på plass ved Tana Bru. Der vil du få en oppdatering på siste nytt i løpet.

Vi håper også at teten skal komme inn til Tana bru under sendingen. Da tar vi selvsagt en prat med kjørerne, forteller programleder Gyda K. Hesla.

– Vi skal snakke om det første tøffe døgnet, og har med ringrev og veteran Kjell Brennodden. Han er i år handler for sin sønn Ola, sier Hesla.

Studio midt på sjekkpunktet

For noen har de første 200 kilometer vært så tøffe at de har måttet bryte. Men for andre ser det ut til å gå veldig bra. Nina Skramstad er med som vår ekspert kommentator i kveld.

Til slutt kan vi røpe at en av kjørerne fyller år i dag. Vi håper også å kunne få plass litt musikk på slutten av sendingen, forteller Hesla.

– Dette blir gøy. Vi har et studio som er nærmest midt på sjekkpunktet, så hvis alt klaffer kan man se kjørerne komme inn under sendingen, sier Hesla.

Daglige nettsendinger

Hver dag kan du klikke deg inn på NRK Finnmark sin løps-nettside og få med deg siste nytt fra løpet. I tillegg kan du bli med tett på gjennom hele løypa på våre daglige nett-tv sendinger.

– Vi håper å kunne gi en litt «behind the scenes»-følelse, hvor vi er tett på det som skjer, sier programleder Gyda Hesla.

Hun følger deg gjennom hele starten av løpet og hver kveld klokken 20.00, i tillegg til målgangen av 1000 km.