Lyst på billetter til cupfinalen? Da må du søke i dag!

Det kan bli en tøff kamp om plassene på Ullevaal under cupfinalen i november. Men selv om de med sesongkort har størst sjanse for å få billett, er det håp også for andre.

Pål André Helland lobber inn 1-0

Rosenborg vant semifinalen mot Stabæk på Lerkendal. 22. november møter de Sarpsborg i finalen på Ullevaal stadion i Oslo. Søknadsskjemaene for finalebilletter ble lagt ut klokken 10 tirsdag.

I løpet av tirsdag blir det lagt ut søknadsskjema for kjøp av cupfinalebilletter på Rosenborg sine nettsider. Søkere kan finne informasjon og legge inn ønske for kjøp av billett.

Er du blant dem med sesongkort på Lerkendal ligger du veldig godt an for å få billett til fotballfesten i Oslo 22. november.

– Sesongkortkundene er familien vår som stiller opp hver bidige kamp, så dem må vi ta vare på, sier daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug.

– Ikke gi opp!

Rosenborg får omlag 8550 av de 27 000 billettene på Ullevaal under cupfinalen mot Sarpsborg 08. Om cirka én uke får du vite om søknaden din er innfridd.

– Er det håp for at vanlige billettkjøpere kan stikke av med billetter til cupfinalen?

– Det er absolutt håp. I 2013 ble det igjen en god del billetter til vanlige billettkjøpere. Stå på – ikke gi opp, sier Dyrhaug.

Stor interesse

Interessen for cupfinalen har vært stor i Trøndelag.

Det merka vi det øyeblikket vi gikk til cupfinalen. For hele Trøndelag er dette en fantastisk happening. Det kommer til å bli stort «trøkk» i dag, og det er veldig artig, sier Dyrhaug.