Siste nytt

 • Nei til billigere månedskort

  Flertallet i Samferdsels- og miljøkomiteen stemte også ned forslaget om å senke prisen på 30-dagers billetten for barn, ungdom og studenter til 200 kroner.

 • Ikke billigere årskort hos Ruter

  Barn og unge får ikke billigere årskort hos Ruter i Oslo og Akershus. Høyre, Frp og Venstre stemte imot forslaget om et eget tilbud om 365-dagers billett for barn, ungdom og studenter under Samferdsels- og miljøkomiteens møte i går.

 • Beredskapssenter i veien for OL

  Et beredskapssenter for politiet på Grønmo kan stikke kjepper i hjula for et mulig Oslo-OL i 2022. Hvis Oslo får OL, skal Grønmo være arena for skiskyting, men i går lanserte justisminister Anders Anundsen Grønmo som et alternativ til beredskapssenter på Alnabru. Oslo kommune skal nå finne ut om det er en konflikt, sier byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen (H).

 • Besøkte Sprøyterommet med luftgevær

  En mann i 50 årene ble i natt pågrepet av politiet fordi han kom til Sprøyterommet i Oslo med luftgevær. De ansatte varslet politiet da de så at mannen bar på et futteral med gevær. Mannen hadde også en stor kniv. Han skal ikke ha truet noen med våpnene, ifølge politiet.

Siste videoer

Gamle kraner fra Oslo havn skal nå fredes og stilles ut. Men først må de fraktes bort fra sjursøya. Det er ikke et enkelt prosjekt.
Norges største flyradar som på folkemunne går under kallenamnet "golfballen" gjennomgår i disse dager en omfattende oppgradering. Men uvær skapte utfordringer for arbeiderne.
De siste årene har forekomsten av veggedyr økt kraftig over store deler av verden. Etter å ha nesten blitt utryddet for 60 år siden i Norge er de ubudne sengegjestene tilbake for fullt, skriver Aftenposten.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det startet som en Facebook-status, og skapte et engasjement uten like. Mange ville hjelpe sju år gamle Markus med å skaffe favoritt-godteriet som var gått ut av produksjon.
Regjeringen har ingen planer om å flytte transittmottaket på Refstad i Oslo til Lier. I september i fjor besluttet forrige regjering å flytte transittmottaket på Sinsen til Lier i Buskerud innen tre år. Justisminister Anders Anundsen fra FRP ikke har noen planer om å følge opp den forrige regjeringens løfte.
Sykkelparkering med egen servicestasjon er et nytt tilbud på Øyafestivalen i år.