Siste nytt

 • Røykutvikling i Bogstadveien

  Politiet har satt opp sperringer i Industrigata, Bogstadveien og Vibesgate, etter meldinger om brann i Bogstadveien.

 • Fem lag har trukket seg

  Fem lag har så langt trukket seg fra Norway Cup. Ifølge pressesjef i Norway Cup Lucy Thoresen vil de ikke ha full oversikt over hvor mange lag som trekker seg før etter innsjekkingen er ferdig senere i dag.

 • Passforvirring på grensene

  Politiet presiserer nå at reisende ikke må bekymre seg for ikke å få komme tilbake til Norge på grunn av mer kontroll ved grensene.

 • Mann rømte inn i t-banetunnel

  Etter en politikontroll rømte en mann i en t-banetunnelen ved Grønland i Oslo. Patruljen ønsket å kontrollere mannen fordi de mistenkte ham for å selge narkotika, skriver Aftenposten. Politiet leter etter mannen, og Ruter er varslet.

 • Passasjer Liv Husø Grime forteller at alle passasjerene på Kiel-fergen blir sjekket av politiet ved ankomst i Oslo. Intervjuer er Lisbet Jørgensen og fotograf Jørn Tveter.

  Politiet sjekker alle passasjerene

  Alle passasjerene på Kiel-ferja blir sjekket av politiet når de ankommer Oslo, forteller passasjer Liv Husø Grime.

Siste videoer

Det ble hele seks seniorgull, seks juniorgull og ny norsk rekord på Henrik Christiansen (17) fra Lillestrøm i helgens svømme-NM.
Ikke alle synes syden er best om sommeren. Mange synes Oslo er et flott sted å være når det er sol og varmt i vannet.
Bygda i Akershus kan bli mer urban. Ifølge en ny plan skal folkeveksten i fylket , konsentreres om noen få byer og tettsteder.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Naboer på Grünerløkka er lei av å finne dopdepot i blomsterbedene og bakgårdene sine. De opplever at narkotikasalget brer om seg og er verre enn på lenge.
Åtteåringen Sander er ikke den du bør yppe deg for mye mot.
Som en av de aller yngste i landet graderte han seg nettopp til svart belte i taekwondo.
Helsebyråden i Oslo er bekymret over utviklingen i antall hiv-smittede.Fra 2012 til 2013 steg antall nye hiv-smittede blant menn som har sex med menn med nesten 30 prosent.