Siste nytt

  • La seg til å sove i feil hus

    Follo-politiet måtte ved midnatt rykke ut til et hus i Vestby etter at en beruset mann hadde kommet inn i huset. Juleborddeltakeren hadde kledd av seg og lagt seg for å sove i stua. Politiet kjørte mannen til sitt rette hjem.

  • Slått ned med batong

    To personer ble i natt slått ned med batong i Kolbotn sentrum. Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokka 02.00. En mann i midten av 20-årene er pågrepet for voldsepisoden. Ingen ble alvorlig skadet.

Siste videoer

Facebook-siden Humans of Oslo har nesten 20 000 følgere. Målet med siden er å knytte byen og menneskene tettere sammen. Nå blir også mange av bildene og historiene til en helt ny utstilling på Bymuseet.
Europas eneste turngruppe for pensjonister
Nico Widerberg er mest kjent som billedhugger, men han har også laget mye grafikk siden han debuterte som kunstner for 30 år siden.
Jubileet feirer han nå med egen utstilling der man kan oppleve både ny og eldre grafikk.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Design er ikke bare unike møbler og stilige boliger. I utstillingen Lev vel på Norsk Design- og Arkitektursenter kan du se hvordan lure designløsninger også kan gjøre hverdagen din grønnere.
De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.