NRK Østlandssendingen - Lokale nyheter, TV og radio

  • Advarer mot sekker nær husvegger

    Etter at det tok fyr i en avfallssekk i Niels Juelsgate i dag, er brannvesenet ute å skumlegger flere brannfarlig avfallssekker. – De må stå minst fem meter fra bygningen, sier vaktkommandør Hans Kristian Steen. Brannen tidligere i dag ble raskt slukket, uten skader på bygningen.

    Brann i avfallssekk
    Foto: Oslo Brann og redningsetat

Siste videoer

Oslos badenymfer kan straks ta i bruk sjøbadet som åpner på Sørenga den 26. juni. Etter et forfriskende bad kan du sette deg på en kafe på Havnepromenaden og nyte en god kopp kaffe og dagens aviser.
Edward og Monica har på ingen måte en ordinær sommerjobb. Men for øyene i Oslo er den viktig.
Over 70.000 bilister kjører forbi veiarbeidet som pågår mellom Manglerud og Bryn. Fartgrensen er nedsatt til 50km/t, men mange av bilistene suser forbi i langt høyere fart.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Elever ved Bjerke videregående har en plan for hvordan man kan få de unge til å stemme.
I en rapport skriver Ruter til byrådet at de mener trikken, i årene som kommer, bør overta mer av transporten i Oslo sentrum.Dette vil resultere i færre bussen, og at den populære 20-bussen kan forsvinne helt.
De kalles mikrometeoritter og hvert døgn faller det 100 tonn av dem ned til oss her på jordkloden. De er knapt mulig å se, men mannen du skal få møte nå vet likevel hvordan man kan finne dem.