Serum.Placeholder.Image /

Siste nytt

 • Alvorlig ulykke på Romerike

  En person er fløyet til Ullevål med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Nerby på Romerike, ifølge politiet. To biler kolliderte i et kryss. Tre personer skal være sendt til Ahus med lettere skader.

 • Hushjelpdommen blir anket

  Hushjelpen i Oslo som er dømt til 13 års fengsel for drap, har bestemt seg for å anke til Høyesterett, melder NTB. Den 62 år gamle enearvingen til Pål Stener Johannessen (90) ble dømt for drap på sin arbeidsgiver.

 • 10 åring alvorlig skadd

  En 10 år gammel jente er flydd til Ullevål med alvorlige men ikke livstruende skader, og tre andre er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E6 ved Jessheim. Ulykken skjedde i nordgående felt. E6 er åpnet i ett felt melder politiet.

 • Barn skadd av løs bagasje

  To barn ble skadd av løs bagasje da to biler kolliderte på E6 nord for Jessheim på Romerike i dag. Ulykken skjedde i nordgående retning. Luftambulansen er på stedet. E6 er helt stengt inntil luftambulansen har dratt.

Siste videoer

Østlandssendingens årskavalkade for 2014.
Tar du turen til Sørumsand nå før jul kan du bli med på en reise tilbake i tid. Museumsjernbanen «Tertitten» arrangerer julekjøringer hver søndag og tar deg med til dengang verden gikk litt langsommere.
Julepunt på Valkyrie plass T-banestasjon.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

– Grisene blir født her. Når de er et par uker gamle slipper jeg dem sammen med de andre grisene og så kan de gå ute sammen med far, mor og søsken. Men som gårdbruker må jeg i høyst mulig grad ta ansvar for den siste biten også.
Under fredagens heat i kortbane svømming i Doha satte Henrik Christiansen norsk rekord. Rekorden er på 3.42.75 på 400 m fri.
Sigurd Storm har 26 store esker med julepynt fyllt med flere 1000 ulike julekuler og ornamenter. Noen av oss får aldri nok av jula.