Siste nytt

 • Oslo Freedom Forum

  Fritt-talende mot diktaturer

  Oslo Freedom Forum har under tittelen "Defeating Dictators" samlet fritt-talende og opprørske ildsjeler til konferanse i Oslo. Konferansen har sesjoner kl. 930, kl 1145, kl 1430 og prisutdeling kl 1600.

 • Tellevik Dahl blir ordførerkandidat

  Tone Tellevik Dahl blir etter alt å dømme Arbeiderpartiets ordførerkandidat ved kommunevalget neste år. Etter det NRK erfarer ønsker en enstemmig nominasjonskomite at Tellevik Dahl skal utfordre Høyres Fabian Stang.

 • Vil demonstrere mot Lars Vilks

  Antirasistisk Senter varsler en demonstrasjon mot et foredrag den svenske kunstneren Lars Vilks skal holde på Deichmanske bibliotek i Oslo torsdag. Vilks skal snakke om Dan Park, en svensk gatekunstner som er dømt til seks måneders fengsel for rasistisk hets.

 • Hytter og camping populært

  Camping- og hytter er blitt populære overnattingsalternativer for folk som besøker Akershus. I sommer var det 58.000 betalte overnattinger av denne typen, og det er mer enn en dobling fra i fjor.

 • Barnehuset i Oslo slår alarm

  Barn med utenlandske foreldre er mer utsatt for vold enn andre barn. – Noen av barna blir utsatt for torturlignende metoder, sier daglig leder ved Barnehuset. Kripos er også bekymret. 7 av 10 avhør gjelder barn som ikke er etnisk norske.

Siste videoer

Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.