Siste nytt

 • Togene går igjen

  Strømmen på strekningen mellom Oslo S og Lysaker er tilbake. Ifølge NSB går togtrafikken som normalt igjen.

 • Evakuerer passasjerer

 • Full stans i togtrafikken

  Togene står mellom Oslo S og Lysaker etter en brann i formiddag. Ifølge Oslo brann- og redningsetat har det brent i en kabel som går over toglinjen, men brannen er nå slukket. Også Drammensveien mellom Bygdøy allé og Sigurd Syrs gate blir avsperret en periode på grunn av brannen.

 • Oslo-folk kaster mindre søppel

  Renovasjonsetaten har gått gjennom flere tonn med blå, grønne og butikkposer med søppel for å finne ut hva folk kaster. Hver Oslo-innbygger kaster 4,4 kilo mindre matavfall, og totalt 15 kilo mindre søppel, skriver Aftenposten. Undersøkelsen viste også at 60 prosent av matavfallet ikke var kastet i den grønne kompostposen.

 • Risløkka trafikkstasjon pusses opp

  Arbeidende starter på mandag, og det vil føre til redusert kapasitet tre uker fremover. I hovedsak er det inventaret som skal byttes ut, og kunder må regne med lengre ventetid, sier Statens vegvesen. De oppfordrer til å gå til deres andre trafikkstasjoner i Drøbak, Billingstad eller Lillestrøm.

Ingerid Herstad Nygaard, avdelingssjef for gynekologi og fødselshjelp ved Bærum sykehus. - RUTINESVIKT: Ingerid Herstad Nygaard, avdelingssjef for gynekologi og fødselshjelp ved Bærum sykehus, beklager på det dypeste etter at en nyfødt døde. Den nyfødte jenta skal ifølge Helsetilsynet ikke ha fått forsvarlig helsehjelp ved avdelingen. - Foto: Anette Holth Hansen / NRK

Bærum sykehus får kraftig kritikk etter at nyfødt døde

Flere rutinebrudd førte til at et spedbarn født på Bærum sykehus døde av multiorgansvikt på Rikshospitalet noen timer senere. Helsetilsynet kritiserer sykehuset og helseforetaket Vestre Viken på flere punkter.

Les saken

Siste videoer

Design er ikke bare unike møbler og stilige boliger. I utstillingen Lev vel på Norsk Design- og Arkitektursenter kan du se hvordan lure designløsninger også kan gjøre hverdagen din grønnere.
De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.
Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget