NRK – Østlandssendingen

  • – Jeg er veldig glad og takknemlig

    – Han har bidratt i Oslos kulturliv med sitt fantastiske talent, sier ordfører Fabian Stang (H), som i dag gav Toralv Maurstad Oslo bys kulturpris 2014.

    Skuespiller Toralv Maurstad tildeles Oslo bys kulturpris for 2014 i Oslo rådhus

Siste videoer

Mange elevar på vidaregåande skular slit med å få stårkarakter i matematikk. Men på Hellerud videragåande på Tveita har dei snudd trenden takka vere engasjerte lærarar; og det har blitt lagt merke til.
Nisjebokhandelen Tronsmo i Oslo har lenge kjempa for å få bli verande i lokala sine. I mars fekk dei omsider beskjed om å flytte, men no lovar Kulturbyråden å hjelpe dei med å finne nye lokale.
Mandag 20. april startet russetiden. Sammen med resten av landets tredjeklassinger, startet elevene på Foss videregående den lange festen med en tradisjonell dåp.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Denne gjengen plukker søppel, samtidig som de gjør yoga i parken.
Dei starta i 1985 for å gi barna ei mulegheit til å oppleve teaterlivet. No feirar Bærum Barneteater 30 år og frå laurdag spelar dei jubileums-cabaret med høgdepunkt frå teaterets mange framsyningar.
Oslo kajak-klubb fryktar ulukker på fjorden, viss ikkje kommunen sørgjer for betre sikkerheit. I framtida er det meininga at langt fleire i småbåtar, kajakk og kano skal ferdast i hamneområdet.