Siste nytt

  • Krav på Lime-siktedes eiendommer

    Skatteetaten undersøker nå Lime-siktedes eiendommer for gjøre krav på penger. Allerede i april i år sikret skattemyndighetene seg verdier for 8,6 millioner kroner i hovedsiktedes private eiendommer. Etter aksjonen mot Lime-kjedens butikker undersøkes nå kassasystemer for mulige spor av pengestrømmer.Les saken.

  • Får foreløpig ikke bli politimann

    En av de siktede i Lime-saken ble ferdig utdannet politi før sommeren, men han får ikke vitnemålet. Les mer.

  • Mer fritt skolevalg

    – Ordningen fungerer godt i Oslo og vi vil at elevene i begge fylker skal få flere skoler å velge mellom, sier leder i Oslo Unge Høyre, Jenny Clemet von Tetzschner. Unge Høyre i Oslo og Akershus mener elever på videregående skoler skal ha fritt skolevalg over fylkesgrensene.

Siste videoer

 Eldst av dem alle er Bjarne Sørenby fra Eidskog i Hedmark. 87-åringen har kjørt speedway i snart 60år.
Kjæledyr av alle slag er samla på Fornebu i helga. Der held landets første kjæledyrmesse til
Biologer av

Flere nyheter

Se flere tv-saker

En egen motorsykkeldag for barn på Oslo universitetssykehus - er i ferd med å bli en tradisjon. I år som i fjor sørget motorsykkelklubben NAF MC Oslo for at barn fikk prøvesitte, skru på gassen, og til og med ta seg en kjøretur i full drakt og hjelm.

Torshovteatret har hatt stor suksess med Ole Ivars-musikalen, og det blir heller ikke tradisjonelt teater når gjengen der skal sette opp "En folkefiende" av Henrik Ibsen. Stykket som har premiere på søndag, blir en slags stumfilmversjon - med mye musikk og lite prat.
Sykehus skal sjekke alle 64-åringer i hele Akershus for hjerte- og karsykdommer i et nytt forskningsprosjekt. Oddbjørn Larsen trodde han hadde stålhelse, helt til han ble undersøkt.