Siste nytt

 • Bolighus brant i Hølen

  Boligbrannen i Hølen i Vestby i Akershus natt til langfredag startet i et anneks, opplyser politiet. Brannen spredte seg så til bolighuset, som brant delvis ned. Beboeren i huset er i god behold. Follopolitiet skal undersøke brannårsaken først etter påske, opplyser operasjonsleder Jarl Andersen.

 • Evakuerte fikk returnere

  Alle evakuerte på Catosenteret har fått komme inn igjen. Røyken har kommet fra en ulmebrann under en rist ved inngangspartiet, melder Follo politidistrikt.

 • Ulmebrann i søppelkasse

  Nødetatene har kontroll på situasjonen ved Catosenteret i Son. En mulig årsak til røykutviklingen var en ulmebrann i søppelkasse, melder 110-sentralen for Follo.

 • 20 personer evakuert i Son

  20 personer er evakuert fra Catosenteret i Son. Ingen har sett åpne flammer og røyken er avtagende. Det har muligens vært branntilløp på utsiden, melder Follo politidistrikt

Siste videoer

Tørt og godt vær har gitt bøndene den tidligste våronna på 20 år. Bønder over hele Akershus er godt i gang med å få kornet i jorda.
På øyene i Oslofjorden har våren kommet, og på Lindøya har mange tatt turen ut for å feire påske på sitt drømmested.
Påsken har blitt høytid for å rydde i hagen og på loftet. Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo satte ny besøksrekord i går. Over 2000 biler var innenfor porten, nesten dobbelt så mange som på en vanlig dag.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Interessen for å fly drone har skutt i været.
Det NYE ER at man ikke lenger trenger å søke om lov. 
Men at hvem som helst kan filme fra et slik fjernstyrt fyvende fartøy bekymrer politiet.
Det er elevene ved Sørli skole som sørger for den midlertidige stengingen. Elevene i Nittedal har i flere år fulgt dyrelivet tett, og har spesielt tatt for seg salamander, padde og frosk.
Fredag 11. april ble skiltet om midlertidig gjennomkjøring forbudt avduket. Vedtaket ble gjort i kommunen i februar og er et direkte resultat av elevenes arbeid ved Store og Lille Vassøytjern.
Oscarsborg festning utenfor Drøbak ble i dag fredet. Det sitter mye sterk historie i veggene på borgen i Drøbaksundet, og fredningen understreker festningens plass i Norgeshistorien.

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)