NRK Østlandssendingen - Lokale nyheter, TV og radio

Siste videoer

Trenden med å brygge sitt eget øl er det stadig flere som kaster seg på. Nå kommer også brudeparene på banen for å lage sitt eget øl til bryllupsfesten og vi ble med på kurs.
Et titalls pensjonister og andre frivillige har brettet opp ermene og jobber for fult i Botanisk hage. På søndag arrangeres det årlige vårtreffet på Tøyen
Eit 60 meter langt kunstverk er snart på plass utanfor Nobels Fredssenter. På byggegjerdet ved det nye Nasjonalmuseet har kunstnarar blitt inviterte, til å male motiv av ting dei meiner er viktig akkurat no.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Nicola Caezaotkova besøker Norge i tre dager og vil finne alle Harry Holes steder.
Vi følger Elise By olsen på skolen, der hun jobber med magasinet Recens, på Narvesen.
Mann varmer opp og tøyer på kontor. Dame og mann på kontor. Nært dame sminker seg, tar på klovnenese. Spiller gitar og går ut av rommet - på vei i gang. Kommer inn på demensavdeling. gammel mann kommer dem løpende i møte. Gamllem mann og klovn danser. Gammel dame og klovn danser. Klovn banker på dør og går inn på rom hvor tre damer sitter. De synger sammen. Klovn holder gammel mann i hånd og synger. Nært pleier og mann. Klovn spiller opp for pleier og beboer - de synger.