Slik gjør du
Visp alt til en jevn røre. La røren svelle i ca. 30 minutter. Stek vaflene på vaffeljern.
Serveres gjerne varme med godt syltetøy, rømme eller brunost.
Tips
Se også vår oppskrift på vafler fra kokkelærer Hans Dahl Ørstavik.
25. mars er vaffeldagen. En anledning til å invitere på deilige vafler med syltetøy, brunost og rømme. Nitimen serverer oppskriften.
Visp alt til en jevn røre. La røren svelle i ca. 30 minutter. Stek vaflene på vaffeljern.
Serveres gjerne varme med godt syltetøy, rømme eller brunost.
Se også vår oppskrift på vafler fra kokkelærer Hans Dahl Ørstavik.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.