Hopp til innhold

Duften av nybakt

Rachel Allen lager perfekte kaker, terter, pai og gode brød. Her får du oppskriftene fra «Duften av nybakt».

Rachel Allen
Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»

Fairy cakes

Fairy cakes

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Rachel Allen

Rachel Allen

Foto: Fra tv-serien «Duften av nybakt»
Bagels

Bagles

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Appelsinkake

Appelsinkake

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Bakt eggekrem med brunt sukker

Bakt eggekrem med brunt sukker.

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Marengsrullekake med kirsebær

Marengsrullade med kirsebær.

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»

Rachel Allen har gått på Ballymaloe Cookery School som ligger i nærheten av Cork på sørkysten av Irland. Hun vokste opp i Dublin men bor nå med mann og barn i Cork. Rachel er en travel TV-kokk, forfatter, journalist og mor. Dessuten underviser hun på Ballymaloe.

Rachel Allen har laget flere matlagingsserier for TV.

  • Duften av nybakt (orig. tittel: Rachel Allen: Bake!),
  • Rachel's Favourite Food
  • Rachel's Favourite Food for Friends
  • Rachel's Favourite Food at Home

Hun har gitt ut flere kokebøker, skriver i aviser og er fast gjest i TV-programmer i England og Irland.

Rachel Allens matlaging er fremfor alt praktisk, enkel, men deilig mat, ideelt for familie og venner. BBC beskriver henne som en «irsk matlagingsdronning».


Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.