– To indiske barn gjengvoldtatt

To indiske jenter på to og fem år ble voldtatt i New Delhi natt til lørdag, opplyser politiet. En av voldtektene beskrives som en gjengvoldtekt.

Gjengvoldtekt India

En indisk jente ser på innbyggere i New Dehli som demonstrerer utenfor huset der en fem år gammel jente ble gjengvoldtatt.

Foto: Chandan Khanna / Afp

Jentene er sendt til sykehus, og politiet jakter på gjerningsmennene. Voldtektene skjedde på to ulike steder i den indiske hovedstaden fredag kveld og natt til lørdag.

En to år gammel jente ble bortført fra en religiøs feiring i Nangloi-området av to menn fredag kveld. Etter voldtekten skal jenta ha blitt dumpet i en park nær hjemmet sitt, ifølge politiet.

Politisjef Pushpendra Kumar, sier de fant den lille jenta dekket av sitt eget blod flere timer etter at voldtekten skal ha funnet sted. Ifølge undersøkelser på sykehuset skal jenta ha blitt voldtatt minst én gang.

– Vi jakter gjerningsmennene. Så langt har vi ikke pågrepet noen, sier Kumar til nyhetsbyrået AFP.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Gjengvoldtekt i India

Innbyggere i New Dehli har samlet seg utenfor huset der en fem år gammel jente ble voldtatt i natt.

Foto: Chandan Khanna / Afp

– Voldatt av minst tre menn

Samme ble en fem år gammel jente, ifølge politiet, gjengvoldtatt av tre menn øst i byen, i Anand Vihar-området etter å ha blitt lokket til huset til en av naboene.

– Klærne hennes var delvis opprevet med blodflekker. Det var vitner til hendelsen, som sier at hun ble voldtatt, sier en polititalsmann ved Anand Vihar politistasjon ifølge nyhetsbyrået AFP.

Undersøkelser gjort senere viser at jenta ble voldtatt av minst tre menn.

Begge de to jentene ble påført alvorlige skader under voldtektene, men skal være utenfor livsfare, ifølge politiet.

SISTE NYTT

Siste nytt