Seier til Rosenborg på Viking stadion

Rosenborg slo Viking 2 - 1 på Viking stadion nå i kveld. Det var Jørgen Skjelvik og Mike Jensen som sørget for 2 - 0 ledelse for Rosenborg, til Haakon Skogseid reduserte for Viking i 76. minutt.

jubel etter scoring

Rosenborg jubler etter kampens første mål mot Viking.

Forrige gang lagene møttes, var i serieåpningen på Lerkendal, 29. mars. Vertene gikk opp i 2-0 ledelse ved Mikkel Diskerud i det 64. minutt og Mikael Dorsin fire minutter senere. Det så ut som seieren var i boks, men da Bödvarsson kom inn for å spille sin første kamp som spiss for Viking, scoret islendingen både reduseringsmålet i det 87. minutt og utlignet til 2-2 på overtid.

Holmar Ørn Eyjolfsson debuterer fra start i dag, og dette er resten av laget Kåre Ingebrigtsen har tatt ut til å spille fra kampstart:

Daniel Ørlund, Jonas Svensson, Holmar Ørn Eyjolfsson, Per Werner Rønning. Mikael Dorsin, Mike Jensen, Ole Selnæs, Mix, Pål André Helland, Alexander Søderlund, Riku Riski.

Tore Reginiussen, Alexander Sørloth og Tobias Mikkelsen er ute med skade.