NRK Meny
Normal

Her får Andreas (7) tidenes bursdagsgave

Rosenborgspiller Pål André Helland er Andreas Nikolaisen Nygårds store idol. I dag fikk han feire sjuårs dagen på Lerkendal.

Rosenborgspiller Pål André Helland er Andreas Nikolaisen Nygårds store idol. I dag fikk han feire sjuårs dagen på Lerkendal.

SE VIDEO: Andreas Nikolaisen Nygård fikk drømmedag på Lerkendal.

– Helland er favorittspilleren min på Rosenborg. Han er kul og får til å drible masse og sånt, derfor synes jeg han er så bra, sier Andreas til NRK.

Spiller for utsolgt Lerkendal

Helland mener selv det er hyggelig at de yngre tar kontakt og at de synes det er artig å få møte han.

– Jeg setter utrolig stor pris på det, og da synes jeg også det er viktig å sette av litt tid til dem. Jeg håper Andreas hadde en fin dag. Han hadde et voldsomt tilslag til å være sju år, så dette er en gutt å se opp for, sier Rosenborgspilleren til NRK.

(Artikkelen fortsetter under):

Pål Andre Helland og liten fan

Andreas fikk spille sammen med Pål André Helland på Lerkendal.

Foto: Anne Heidi Røstad / NRK

Kampen mellom Molde og Rosenborg som spilles lørdag klokka 18.00 på Lerkendal er fullstendig utsolgt, og samtlige 21.400 billetter er blitt revet vekk. Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, har aldri opplevd at salget har gått så fort.

– Billettene til 16. mai-kampen gikk ganske fort, men det kan ikke sammenlignes med denne, da Dyrhaug til NRK tirsdag denne uka.

Spillerne og trenerne er veldig fornøyd med at de får spille for fulle tribuner på Lerkendal.

– Det er en stor støtte til laget. Det betyr også mye for økonomien, vi ligger i underkant av tre millioner kroner over budsjett og det er veldig bra, sa daglig leder.

Tror Helland scorer 58 mål

Andreas er veldig optimistisk foran kampen

– Jeg tror stillinga blir millioner mot én, sier han.

– Hvor mange mål scorer Helland da?

– 58, sier Andreas.