Gå-fotball og sleivspark

Rosenborg-trener Erik Hamrén lova underholdning, men det var en treg kamp som utspilte seg på Lerkendal mandag kveld.

Trond Olsen

Trond Olsen og Rade Prica feirer Olsens scoring

Rosenborg berga seg ut av førsteomgangen med æren i behold takket være Trond Olsens scoring i siste minutt før pause.

Trond Olsen

Resten av omgangen ble drevet av unggutten Markus Henriksen, men han fikk liten respons fra sine medspillere.

Målfattig kamp

Per Ciljan Skjelbreid og Rade Prica satte opp farten i begynnelsen av andre omgang, men ble stoppa av Stømsgodset-keeperen.

RBK - Stømsgodset

Strømsgodsets Joel Riddez (t.h) og RBKs Per Ciljan Skjelbred i eliteseriekampen mellom Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal stadion mandag.

Etter 60 minutter talte NRKs kommentator Anders Øfsti totalt fire skudd på mål.

Våkna på slutten

På slutten av andre omgang ble Fredrik Winsnes bytta ut med Steffen Iversen som sprang inn på banen og satte ballen i mål etter en pasning fra Mikael Dorsin. I tileggsminuttene scora Iversen igjen og sørga for at Rosenborg beholdt ledelsen til kampens slutt og vant 3-0 over Strønsgodset i fjerde serierunde.