Feirer VM-kvalifisering i Crossfit

Alle planer i sommer er satt på vent etter fjerdeplassen i EM i Crossfit i Spania søndag. Nå blir det knallhard trening fram mot VM i august.

Maxpulsspartans

Sterk prestasjon i EM i Spania søndag for Maxpuls Spartans fra Trondheim som fikk en fjerdeplass og Kristin Holte fra Oslo Crossfit i midten som fikk individuelt EM gull. Fra venstre Marit Rotmo, Sol Anette Waaler, Martin Balsvik Ramberg, Kristin Holte, Morten Almaas, Synne Krokstad, Jørgen Skevik.

Foto: Privat

EM i Crossfit, som kalles Regionals, har gått over all forventning for Trondheims-laget, Maxpuls Spartans i sterk internasjonal konkurranse og nå er de klar for VM.

Laget sikret seg en fjerdeplass i EM i Spania søndag.

Kristin Holte fra Oslo Crossfit vant også en sterk seier i individuelt EM i Crossfit foran Samantha Briggs.

Stort

– Da vi kvalifiserte oss tok vi dette som en opplevelse. Det er helt sprøtt at vi har gjort det så bra. Det har ikke helt gått opp for oss ennå, sier Jørgen Skevik.

Det var knallharde øvelser laget gjennomførte under EM i Spania søndag. Øvelsene skal gjentas mange ganger på kortest mulig tid. Her er sekunder og tideler viktig.

Maxpuls Spartans kvalifiserte seg til dagens EM i Crossfit i Spania i sterk internasjonal konkurranse. I deres pulje var 30 lag fra Europa og Afrika.

Feiret

Dette er Norges første lag som er kvalifisert til Crossfit Games. VM arrangeres i USA fra 1. til 6. august.

– Vi er veldig motivert. Nå trenger vi bare en fest først. Det blir en rimelig stor feiring i kveld, sier Jørgen Skevik.

– Framover blir det hard trening, sykling, løping og styrketrening. Det var på ingen måte planlagt at vi skulle til VM i Oslo. Nå blir alle planer i sommer kansellert og satt på vent.

Maxpulsspartans fra Trondheim

Jubel etter at Norges første lag har kvalifisert seg til VM i Crossfit. Deltagerne i Maxpuls Spartans klarte det i sterk internasjonal konkurranse.

Foto: Privat