- Det var litt flaks

Sa tredjedivisjonsspilleren Kjetil Thynes, etter å ha dribla seg forbi fire spillere på ett av Norges beste fotballlag.

Stjørdals-Blink-Rosenborg

3395 tilskuere ser kampen mellom Stjørdals/Blink og Rosenborg

Selv om Rosenborg til slutt vant kampen 4-0, var Stjørdals-Blink fornøyd med innsatsen.

– Jeg syns vi spilte veldig bra i andre omgang, og alle hadde vel et lite håp om mål, sier Kjetil Thynes fra Stjørdals-Blink.

Han imponerte med å drible seg forbi flere motspillere, før han til slutt ble stoppa av Rosenborgforsvaret.

– Det var nok litt flaks, sier han.

Også trener, Ole Morten Hammer, var fornøyd etter kampen torsdag kveld.

Ole Morten Hammer

Trener, Ole Morten Hammer, var fornøyd

– Forskjellen på de to lagene, er at Rosenborg greier å avslutte, sier han.

– For mange sjanser

Rosenborgspillerne, derimot, var ikke like fornøyd.

– Jeg er sånn passelig fornøyd med egen innsats, sier tomålsscorer Trond Olsen.

Etter bare 14 minutter ledet Rosenborg 2-0, takket være scoringer av Morten Moldskred og Trond Olsen. Men resten av første omgang forløp seg uten flere mål, og Rosenborg gikk til pause uten å ha imponert mot lillebror i Stjørdal.

Morten Moldskred

Morten Moldskred scora første mål mot Stjørdals-Blink

Andre omgang startet også tregt for eliteserielaget, mens Stjørdalingene på sin side får både hjørnespark og flere målsjanser - uten resultat.

Rosenborg fikk opp farta etter at Abdou Razack Traoré scoret på straffespark midt i andre omgang.

Helt på slutten av kampen scoret Trond Olsen i gjen, og Rosenborg vant til slutt 4-0, mot Stjørdals-Blink.

Så selv om Stjørdals-Blink overgikk Rosenborg i miden av andre omgang, ble dette cupens første og siste kamp for dem. Men det var 3.divisjonslaget som utmerket seg i det som var venta å bli en målfest for Rosenborg.

Publikumsrekord

Flere tusen tilskuere fant vegen til Øverlands Minde i Stjørdal i kveld. For klubben betyr en cupkamp mot Rosenborg mye, ikke minst økonomisk.

Stjørdals-Blink Rosenborg

Stjørdals-Blink kunne inkassere noen kroner til klubbkassa, selv om seieren ikke gikk i boks

– Entusiasmen i klubben er veldig bra. Økonomisk er det en ikkebudsjettert post som egentlig er voldsom, sier arrangementsansvarlig Lars Amdal.

– Vi har ambisjoner om kanskje 3.000 på stadion, sa Knut Erlend Jegersen, markedssjef i klubben.

Det målet nådde de: 3395 personer så kampen mellom Stjørdals-Blink og Rosenborg.

David mot Goliat

Kaptein Håvard Fuglem satset før kampen på å gi Rosenborg god motstand i første runde i NM i fotball.

– Jeg håper at det blir artig både for oss og publikum uansett hva som skjer og uansett resultat, sa Fuglem før kampen.

Ranheim - Malvik

Samtidig spilte også Malvik - Ranheim . Kampen endte 5-2 til Ranheim.

Keeper Malvik

Malvik-keeper Tor Martin Olsen var under hardt press fra Ranheim

Men stillinga til pause var 2-1 til 3.divisjonslaget Malvik, på hjemmebanen Viksletta. Ranheim starta andre omgang med å utligne til 2-2, og fortsatte med å pepre keeper Tor Martin Olsen med tre mål. Hjemmelaget var sjanseløse i andre omgang, men kunne gå hjem med æren i behold etter å ha ledet mot et sterkere lag.