NRK Meny
Brøytebil
Foto: Eskil Mehren / NRK

Trafikken i Troms

Oppsummert

Siste nytt fra trafikken i Troms.

Trykker du på lenken her, vil du få de siste oppdateringene fra Statens vegvesen.

 • Trafikkulykke i tunnel

  Tre personer er sendt til sykehus i Harstad for sjekk etter en trafikkulykke i Ibestadtunellen. Ifølge politiet er ingen av dem alvorlig skadd. Alle de tre var i samme bil

 • Skyter ned skavler på Senja

  På Senja i Troms er Fylkesvei 862 stengt mellom Straumsnes og Bergsbotn i Berg fordi snøskavler skal skytes ned fra fjellet, opplyser Statens vegvesen. Ny vurdering skjer klokken 15:30.

 • Stenger veier til Arnøya

  Fylkesvei 348 mellom Akkarvik og Langfjordbotn, på Arnøya, i Skjervøy er stengt på grunn av fare for ras. Det samme gjelder Fylkesvei 347 på strekningen Arnøyhamn og Lauksundskaret. Det vil bli gjort nye vurderinger av veiene kl 12 i dag.

 • Vegvesenet: – Sjekk vei og føre

  Statens vegvesen anbefaler alle en tur innom blant annet vegvesen.no/trafikk for å sjekke trafikk- og føreforhold før de legger ut på påskeveien. Vegvesenet regner med at mange setter seg i bilen allerede førstkommende helg.

 • Fergesamband i drift igjen

  Fv 91 Troms: Fergesambandet Breivikeidet – Svensby er tilbake i trafikk fra Svensby klokken 15.30, opplyser Statens vegvesen. Fergesambandet har vært innstilt i mange timer i dag pga. vedlikeholdsarbeid og øvelse.

Kjedekollisjon med sju kjøretøy i Tromsø