Hopp til innhold
Kampen starter 16.00.

Vålerenga Damefotball

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
 • Avaldsnes avkledd av Vålerenga på en halvtime: – Ser ut som småjenter mot damer

  Vålerenga kjørte over Avaldsnes på Valle og vant til slutt 4-0 over John Arne Riises lag. I løpet av kampens første halvtime scoret hovedstadsklubben like mange mål som Riise hadde innbyttere på benken.

  – Nå ser det ut som det er småjenter mot damer her ute, sa Avaldsnes' kaptein Hanna Dahl til NRK etter den første omgangen.

  Hjemmelaget tok føringen allerede etter fire minutter. Ylinn Tennebø var upresset og iskald fra ni meter og scoret kampens første. Snaue seks minutter senere scoret hun igjen. Tennebø stod godt plassert inne i feltet og stanget inn dagens andre. 23-åringen har aldri scoret mer enn to mål i en Toppserie-sesong.

  Men det er ikke Tennebø som er forventet å være Vålerengas måltyv denne sesongen, men de som er det meldte seg også på etter hvert.

  Først fikk Karina Sævik et drømmetreff. Olaug Tvedten headet ballen inn til Sævik, som scoret på volley fra ti meter. Få minutter senere var det veteran Elise Thorsnes sin tur. Hodestøtet fant veien ned i hjørnet og til 4–0 for Vålerenga.

  – Den headingen der er det internasjonal klasse over, sa NRKs kommentator Patrick Sten Rowlands.

  Men i andreomgang klarte Avaldsnes å holde unna. Det ble en svært sjansefattig omgang, og ingen av lagene klarte å finne nettmaskene. Dermed ble det en kontrollert seier for Vålerenga etter de fire scoringene i førsteomgang.

  – Jeg er stolt av at laget klarer å omstille, sa John Arne Riise til NRK om andreomgangen.

 • Stefanovic ferdig i Vålerenga

  Serbiske Dejana Stefanovic har ikke forlenget kontrakten sin med Vålerenga og forlater Oslo-klubben etter tre sesonger, melder VIF på Twitter.

  «En stor spiller i klubbens historie, takk for alt, Dejana», skriver klubben på Twitter.

  – Dejana Stefanovic sin kontrakt gikk ut etter 2022-sesongen og vi ønsker henne masse lykke til videre!

  Serbiske Stefanovic kom til Vålerenga fra Avaldsnes i 2019 og har vært med å vinne serien i 2020 og cupen i 2020 og 2021. Hun fikk med seg 70 kamper og scoret 22 mål.

  (©NTB)

  Dejana Stefanovic
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Tilbake i Kolbotn som sjef

  Toppserieklubben Kolbotn har tilsett Sigrid Heien Hansen frå Sandane som utviklingsansvarleg frå nyttår. 26-åringen har tidlegare spelt, og vore kaptein i klubben. Ein muskelsjukdom tvang henne tidlegare i år til å legge opp som fotballspelar. Glopparen tok nyleg UEFA-B-lisens som trenar.

  Rikke Nygard , Vålerenga Fotball Kvinner
  Foto: Trygve Indrelid / NTB
 • Seabert forlater Vålerenga

  Vålerengas amerikanske målvakt Hannah Seabert gir seg i klubben og spiller sin siste kamp lørdag. Det bekrefter klubben på sitt nettsted.

  Det er ennå ikke klart hvor 26-åringen skal fortsette karrieren.

  Seabert kom til Vålerenga sommeren 2019 og står med 35 kamper for oslolaget. Hun ble seriemester i 2020 og cupmester denne sesongen.

  Vålerengas keeper Hannah Seabert etter cupfinale mellom Sandviken - Vålerenga (1-2)
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Häcken siste hinder for Vålerenga

  Vålerengas fotballkvinner må beseire Häcken for å sikre seg plass i det gjeve gruppespillet i mesterligaen.

  Det ble klart etter at trekningen av den siste og avgjørende omspillsrunden fant sted i Det europeiske fotballforbundets hovedkvarter i Nyon søndag.

  Vålerenga spilte seg videre til playoffkampene ved å slå greske PAOK 2–0 lørdag. Kampen i Hellas ble preget av et voldsomt uvær og måtte settes på pause i en halvtime underveis.

  Oslo-klubben tilhører den såkalte mesterveien i turneringen, og her kjemper 14 lag om sju plasser i gruppespillet. Oslo-klubben var useedet foran trekningen og ville dermed bli trukket mot et seedet lag.

  De første kampene spilles 31. august og 1. september, mens returkampene går 8. og 9. september. Vålerenga starter med hjemmekamp. (NTB)

  Toppserien fotball 2021: Stabæk - Vålerenga (0-2)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB

Siste nytt

 • Annullert mål og tverrliggertreff for Strand Larsen

  Jørgen Strand Larsen var uhyre nær scoring da Celta Vigo røk 1-2 i bunnkampen mot Las Palmas i spansk fotball mandag. Kampen ble avgjort langt på overtid.

  Scoringen til grekeren Anastasios Douvikas midt i annen omgang så en stund ut til å ha avgjort kampen i Celtas favør. Seks minutter før full tid utlignet imidlertid Jonathan Vieira for vertene.

  Sju minutter på overtid var snuoperasjonen så et faktum for vertene. Vieira gjorde forarbeidet da Marc Cardona avgjorde kampen.

  Før scoringene kunne Jørgen Strand Larsen ha scoret både én og to ganger.

  Etter en drøy halvtimes spill i første omgang rundet østfoldingen Las Palmas-keeper Alvaro Valles og satte ballen i tomt mål. Scoringen ble imidlertid annullert etter VAR-sjekk.

  Videodommerne fant en situasjon i forkant av målet som etter gjentatte repriser ble vurdert til å kvalifisere til et frispark for hjemmelaget.

  Strand Larsen hamret også ballen i tverrliggeren før pause da han fikk sjansen til å avslutte fra god posisjon. (NTB)

  F8GWKNM8BDs
  Foto: NTB
 • Etterlengtet Mudryk-scoring i Chelsea-seier

  Chelsea utnyttet svakt forsvarsspill, scoret to ganger på 82 sekunder og tok sesongens andre seier da Fulham ble slått 2-0 i Premier League mandag.

  London-klubben og manager Mauricio Pochettino hadde ikke vunnet på tre kamper før derbyet mot Fulham. Der kom det tre svært kjærkomne poeng.

  Scoringene som avgjorde kampen kom på rappen litt før halvspilt første omgang. Først scoret ukraineren Mykhajlo Mudryk sitt første mål for Chelsea etter å ha blitt presist og vakkert framspilt av lagkamerat Levi Colwill.

  Deretter ga Fulham-veteranen Tim Ream bort ballen i eget forsvar og fulgte opp med å skyte den via Chelsea-spiss Armando Broja og i mål da han skulle forsøke å rydde opp i egen bommert.

  Skåret i gleden for Pochettinos menn var at målscorer Broja måtte forlate banen midtveis i annen omgang med en skade. Angriperen er akkurat tilbake i spill etter en alvorlig kneskade. Nå kan et nytt avbrekk være på trappene. (NTB)

  CFI60mwrltg
  Foto: AP
 • Værproblemer for Ødegaards Arsenal

  Martin Ødegaard og Arsenal fikk en mer trøblete reise enn planlagt til tirsdagens mesterligamøte med franske Lens.

  Flyet med London-klubbens spillere skulle etter planen sette kursen mot Nord-Frankrike mandag ettermiddag, men dårlig vær skapte utfordringer, melder TV 2.

  Manager Mikel Arteta hadde bebudet pressekonferanse på fransk jord mandag kveld, men den seansen måtte skyves. Det måtte også et planlagt intervju med nettopp TV 2.

  Årsaken var at Arsenal-flyet fortsatt ikke hadde kommet seg avgårde.

  Ifølge britiske medier skal det være dårlig vær ved flyplassen i Luton, der Arsenal skal fly fra, som er grunnen til problemene og utsettelsene. Ved 20-tiden var det ikke avgjort om Arsenal-spillerne ville komme seg avgårde mandag. (NTB)

  cc-CZ5awnxA
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Hovland med hole-in-one - bilder med tillatelse fra Viaplay 01:16
Neste