Kampen starter 16.00.

Vålerenga Damefotball

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
 • Häcken siste hinder for Vålerenga

  Vålerengas fotballkvinner må beseire Häcken for å sikre seg plass i det gjeve gruppespillet i mesterligaen.

  Det ble klart etter at trekningen av den siste og avgjørende omspillsrunden fant sted i Det europeiske fotballforbundets hovedkvarter i Nyon søndag.

  Vålerenga spilte seg videre til playoffkampene ved å slå greske PAOK 2–0 lørdag. Kampen i Hellas ble preget av et voldsomt uvær og måtte settes på pause i en halvtime underveis.

  Oslo-klubben tilhører den såkalte mesterveien i turneringen, og her kjemper 14 lag om sju plasser i gruppespillet. Oslo-klubben var useedet foran trekningen og ville dermed bli trukket mot et seedet lag.

  De første kampene spilles 31. august og 1. september, mens returkampene går 8. og 9. september. Vålerenga starter med hjemmekamp. (NTB)

  Toppserien fotball 2021: Stabæk - Vålerenga (0-2)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Turbulent vêr da Vålerenga vann

  Vålerenga sin meisterligadraum lev etter at dei slo PAOK 2–0 i Thessaloniki. Uvêr med mykje nedbør og lyn gjorde at kampen blei stoppa før det var spelt ein halvtime. Det stoppa ikkje Vålerenga, for Janni Thomsen og Elise Thorsnes gjorde at det no berre står att ein dobbeltkamp før dei er klare for gruppespelet i meisterligaen.

  Toppserien fotball 2021: Stabæk - Vålerenga (0-2)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Arna-Bjørnar-kaptein til VIF

  Thea Bjelde (21) har spilt sin siste Arna-Bjørnar-kamp. Vålerenga kjøper midtbanespilleren ut av kontrakten med bergenslaget.

  VIF opplyste om overgangen på sine nettsider søndag. Bjelde hadde opprinnelig en avtale med Arna-Bjørnar ut sesongen.

  – For meg er det å gå til Vålerenga et steg i riktig retning i forhold til ambisjonene mine. Jeg ser fram til nye utfordringer på fotballbanen, men ikke minst å bli kjent med spillere og apparatet rundt. Jeg gleder meg masse, sier 21-åringen.

  Hun slutter seg til Vålerenga-troppen når den samles igjen etter ferien 31. juli.

  Bjelde ble før seriestarten utpekt som ny kaptein i Arna-Bjørnar. Den rollen rakk hun å bekle i ni kamper. Nå går ferden videre til fjorårets dobbeltmestere.

  UNF1bQc
  Foto: Eivind Senneset / NTB
 • VG: Bizet Ildhusøy er i Paris

  Celin Bizet Ildhusøy bekreftet for noen dager siden at kampen mot LSK Kvinner var hennes siste kamp for Vålerenga.

  Nå går trolig veien til Paris Saint-Germain. VG melder at 19-åringen er på plass i Paris for å signere for den franske storklubben.

  I 2020 vant hun både cupen og Toppserien med sitt Vålerenga.

  Toppserien fotball 2021: Vålerenga - Arna Bjørnar (2-0)
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
 • Bizet til PSG

  Celin Bizet Ildhusøy melder overgang fra Vålerenga Damer til den franske storklubben PSG. Det melder både Nettavisen og TV 2.

  I sin siste kamp for Vålerenga sørget hun for poengdeling mot erkerival LSK Kvinner.

  – Jeg er glad for at jeg fikk en scoring i den siste kampen, sier Ildushøy.

  19-åringen flytter til Paris i løpet av neste uke og signerer en treårskontrakt med PSG.

  Celin Bizet Ildhusøy
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sportsnyheter

Solskjær

Solskjær tar selvkritikk: – Jeg skal ikke finne unnskyldninger

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer etter tapet for Leicester at han gjorde dårlige vurderinger.

Siste nytt

 • Sørloth involvert i viktig seier

  Alexander Sørloth ble byttet inn i det 67. minutt i lørdagens seriekamp mellom Real Sociedad. Da var stillingen 0-0. Men i siste spilleminutt sørget Sørloths lagkamerat Julen Lobete for 1-0 og tre poeng til Sociedad.

  Det skjedde til tross for at baskene spilte hele andre omgang med én spiller mindre. Real Sociedad topper dermed spanske La Liga.

  Sørloth har fortsatt ikke scoret for sin nye klubb etter overgangen fra Leipzig, men innhoppet er likevel et steg framover etter skadefravær.

  FtKtpnOeuVw
  Foto: ANDER GILLENEA / AFP
 • Warholm kåret til årets utøver

  Det europeiske friidrettsforbundet kåret lørdag kveld Karsten Warholm til årets mannlige friidrettsutøver i Europa i 2021. Warholm vant også kåringen i 2020.

  Warholm var stor favoritt etter å ha tatt OL-gull på 400 meter hekk med en eventyrlig verdensrekord på 45,94. Han hadde selv den gamle rekorden på 46,70, som han satte på Bislett 1. juli.

  Sifan Hassan ble kåret til årets kvinnelige utøver i Europa. Hun leverte en historisk bragd i OL da hun tok gull på 10.000 og 5000 meter, samt bronse på 1500 meter.

  Warholm og Hassan er også de største favorittene når årets friidrettsutøver i verdens skal kåres.

  9h
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Chelsea på topp

  Chelsea slo Brentford 1-0 lørdag kveld etter en fin volley fra Ben Chilwell. Chelsea-keeper Edouard Mendy skal imidlertid ha en vesentlig del av æren for at det ble tre poeng for de blå.

  Seieren gjør at Chelsea topper Premier League-tabellen med 19 poeng, ett poeng foran Liverpool og to foran Manchester City.

  snAphesYrp0
  Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal