NRK Meny

Kvinnefotball

 • Nytt Hegerberg-mål i ny storseier

  Ada Stolsmo Hegerberg scoret sitt 13. seriemål for sesongen da Lyon slo Albi 5-0 borte lørdag, melder NTB. Denne gangen trengte den norske superspissen bare to minutt før ballen satt i nota.

 • Siste forsøk på løysing

  Leiinga i spelarforeininga møtte spelarane seint i går kveld, truleg for å gjere eit siste forsøk på å finne ei løysing i den danske spelarkonflikten, melder Danmarks Radio.

  Klokka 12 i dag går den endelege fristen ut for Danmark til å bestemme seg for om dei skal spele VM-kvalifiseringskampen for kvinner mot Sverige fredag.

  Danmark jubler
  Foto: TOBIAS SCHWARZ / AFP
 • Seier for Hegerberg og Birmingham

  Andrine Hegerberg og hennes Birmingham fikk sine første poeng i engelsk eliteserie med 2-1-seier over Everton søndag. Den norske landslagsspilleren var nær scoring, men Everton-keeper Lizzie Durack leverte en kjemperedning, ifølge NTB.

  Andrine Stolsmo Hegerberg
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Nytt Hegerberg-mål for Lyon

  Ada Hegerberg scoret det første målet da Lyon slo Montpellier 5-0 på bortebane i lørdagens toppkamp i fransk 1. divisjon fotball. Hegerberg ga Lyon ledelsen i det 23. minutt, med sin åttende scoring i serien så langt i høst.

  Ada Hegerberg
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Tok revansj over Avaldsnes

Siste nytt

 • Arsenal seiret mot erkerivalen

  Arsenal slo Tottenham 2-0 i dagens kamp mellom rivalene. Shkodran Mustafi og Alexis Sánchez scoret målene. Det er uhyre tett mellom de beste lagene bak Manchester City for øyeblikket.

 • Lorentzen 3 hundredeler unna pallen

  Håvard Holmefjord Lorentzen var bare 17 hundredeler bak Ronald Mulder, men siden det er så jevnt i toppen, holder 34,79 «bare» til 6.-plass. Daichi Yamanaka tar 2.-plassen med 34,65, mens Hein Otterspeer sikrer en pallplass med 34,76. Lorentzen var åpenbart preget av å ha gått 1500 meter i B-gruppen tidligere lørdag.

  Håvard Lorentzen
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Rød med brudd i hånden

  Magnus Abelvik Rød står i fare for å miste håndball-EM i Kroatia i januar etter å gjennomgått en operasjon for et brudd i hånden. 20-åringen er ute i åtte uker.

  Firenasjonersturnering i håndball for menn
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sesongstart skiskyting: Sprint menn
Sesongstart skiskyting: Sprint menn
V-cup skøyter
V-cup skøyter: 1500 m kvinner
NM kombinert: 5 km langrenn
NM kombinert: 5 km langrenn
Cupfinale: Før cupfinalen for kvinner
Cupfinale kvinner: Oppkjøring
Cupfinale kvinner: Avaldsnes - Vålerenga
V-cup skøyter: 1500 m menn
Cupfinale: Avaldsnes - Vålerenga