NRK Meny

Kvinnefotball

 • Forlenget med Wolfsburg

  Caroline Graham Hansen har forlenget sin kontrakt med Wolfsburg fram til sommeren 2019. Det melder klubben torsdag på sitt nettsted. Den norske landslagsstjernen har vært i klubben siden 2014. Kontrakten er forlenget med ett år.

  Graham Hansen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Hegerberg klar for PSG

  Andrine Stolsmo Hegerberg (24) har skrevet under for Paris Saint-Germain. 24-åringen ble presentert på klubbens stadion Parc des Princes onsdag. PSG ligger på andreplass i den franske toppserien, fem poeng bak serieleder Lyon, der søsteren Ada Hegerberg spiller.

  – Dette er helt uvirkelig. At en så stor klubb har kjøpt meg og lagt så sykt til rette for meg er utrolig motiverende, sier Stolsmo Hegerberg til Eurosport.no.

  Andrine Hegerberg
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Phil Neville overtar England

  Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021.

  Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.

 • Norsk seier mot Skottland

  Norges damelandslag vant 3–0 over Skottland i en privatlandskamp på La Manga fredag kveld.

  Isabell Herlovsen (2) og Maria Thorisdottir scoret Norges mål.

   Isabell Herlovsen i kampen Norge - Thailand under VM i 2015
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Landslagsback ødela korsbåndet

  Emma Berglund, svensk landslagsback i fotball, har ødelagt korsbåndet og blir borte fra banen i lang tid. Hun skadet seg i Paris Saint-Germains cupkamp mot Lille sist helg, som ble vunnet 1-0.

  OS RIO 2016 FOTBOLL
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB scanpix
Tok revansj over Avaldsnes

Siste nytt

 • Bastiansen sikret Frisk-seier

  Frisk Asker slo Storhamar 4–3 i den tredje NM-semifinalen mandag. De reduserte dermed til 1–2 i kamper.

  Kampen sto 3–3 etter full tid, og kampen gikk til forlengning. Der stupte Anders Bastiansen fram på en retur og sikret Frisk Asker-seier.

  Storhamar og Frisk Asker spilte i dag semifinale tre av syv kamper. Det var uhyre jevnt og kampen måtte til slutt avgjøres på første mål vinner. Storhamars Eirik Skadsdammen ble også hedret for sin kamp nummer 900 før start.
 • Thoresen-assist da SKA slo tilbake

  Patrick Thoresen var nest sist på 2-0-målet da SKA St. Petersburg vant 2–0 borte mot Lokomotiv Jaroslavl i KHL-sluttspillet mandag.

  SKA leder nå 2–1 i kvartfinaleserien som spilles best av syv kamper.

  Patrick Thoresen
  Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
 • Seier for Tromsø

  Tromsø slo byrivalen Tromsdalen 2–0 i en treningskamp mandag ettermiddag. Tromsøs kamp mot Strømsgodset ble avlyst grunnet snøvær søndag, men mandag var det gode spilleforhold på Alfheim.

  Slobodan Vuk og Mushaga Bakenga scoret for TIL.

  Eliteserien fotball 2017. Tromsø - Odd BK.
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal