Kvinnefotball

 • Ny smell for Fart-kvinnene

  Kvinnelaget til Fart fra Hamar gikk på en ny smell idag, da laget tapte 0 - 2 borte mot Arna-Bjørnar. Begge målene kom i 2. omgang. Fart ligger på 11.plass og nest sist i Toppserien for kvinner. Laget har to poeng

 • United sikret ligagull

  Manchester Uniteds kvinnelag hadde allerede sikret opprykk til den engelske superligaen, men lørdag sikret de også seriegull etter en knusende 7-0-seier over tabelljumbo Crystal Palace. Lauren James ble firemålsscorer.

  Britain Soccer Womens Championship
  Foto: Anthony Devlin / AP
 • Kvinnelaget til United rykker opp

  Manchester United sitt kvinnelag rykker opp til superligaen neste sesong. Det er klart tre rundar før meisterskapsserien er ferdigspelt. United starta kvinnelag så seint som i fjor, men har imponert. Laget har 15 sigrar og berre eitt tap på 17 seriekampar.

  Manchester United
  Foto: Bradley Collyer / AP
 • Nominert til verdas beste spelar

  Ada Hegerberg er nominert til nok ein pris. BBC har plukka ut Lyon-spelaren som ein av fem nominerte til verdas beste kvinnelege fotballspelar. 23-åringen vann også prisen i 2017. I desember vart Hegerberg første kvinne til å få den prestisjetunge Gullballen.

  63rd Ballon d'Or
  Foto: Benoit Tessier / Reuters
 • Rekordoppmøte da Hegerberg scorte

  Ada Hegerberg og Lyon valset over Paris Saint-Germain på hjemmebane. De ga seg ikke før det sto fem scoringer på måltavla. To av målene var signert den norske spissen, hvor det første kom etter seks minutter og det andre etter at timen var spilt. Kampen ble spilt foran 25 907 tilskuere.

  Ada Hegerberg
  Foto: JEFF PACHOUD / AFP
Tok revansj over Avaldsnes

Siste nytt

 • Kompany forlater City

  Manchester Citys lagkaptein Vincent Kompany forlater klubben etter elleve sesonger. Lørdagens FA-cuptriumf ble hans siste kamp i lyseblått, skriver han på Facebook. Kompany varsler at et nytt innlegg om kort tid vil fortelle hvor framtiden ligger.

  Kompany
  Foto: David Klein / Reuters
 • Til finale i Brasil

  Anders Mol og Christian Sørum er klare for finale i sandvolleyballturneringen i Brasil. I semifinalen slo de polske Piotr Kantor og Bartosz Losiak i tre sett. I søndagens finale blir det polsk eller nederlandsk motstand for de norske gutta.

  Mol og Sørum
  Foto: Peter Schneider / AP
 • Vipers-siger etter ekstraomgangar

  Vipers tok første stikk i sluttspelfinalen mot Storhamar. Men det måtte ekstraomgangar til i den dramatiske kampen som til slutt enda 42–40 til Vipers. Dermed har laget sikra seg eit godt utgangspunkt før returoppgjeret på Hamar tysdag.

  Sluttspillet Eliteserien Kvinner.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal