NRK Meny
Casper Ruud
Foto: Vincent Thian / AP

Tennis

 • Durasovic og Helgø vant NM i tennis

  Viktor Durasovic og Malene Helgø vant singelklassene under norgesmesterskapet i tennis i Frognerparken i Oslo lørdag. Durasovic slo Peter August Anker 6-1, 6-0, mens Helgø slo Astrid Wanja Brune Olsen 6-1, 6-1 i sin finale.

  Viktor Durasovic
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Tap for Casper Ruud

  Casper Ruud fikk det tøft i Challengerturneringen i Pullach, mot tyske Tim Pütz. Det endte med 2-6, 6-3 og 7-6-tap mot den elleve år eldre tyskeren. Den neste turneringen for 19-åringen blir kvalifiseringen til US Open i New York 21. august.

  Casp
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • Ruud flytter til Mallorca

  Casper Ruud flytter til Mallorca for å bli en del av Rafael Nadal sitt akademi. Ruud får med seg far og trener, Christian Ruud, mor og søster. Samarbeidet vil inkludere treningsøkter sammen med tennislegenden selv, Nadal. – Dette er en helt unik mulighet for meg, sier Casper Ruud til NRK.

  Casper Ruud
  Foto: DANIEL BOCKWOLDT / AFP
 • Ruud med Nadal-samarbeid

  Casper Ruud (19) inngår et samarbeid med den rutinerte tennisstjerna Rafael Nadal (32). Ruud-teamet skriver i en pressemelding at nordmannen både blir en del av Nadals akademi i Spania, og at han skal samarbeide tett med Nadal selv.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • Williams med karriereverste

  Serena Williams gikk på sitt klareste tap i 1. runde i WTA-turneringen i San Jose da hun tapte 1-6, 0-6 for britiske Johanna Konta. Dette var første gang Williams kun klarte å vinne et game i en kamp av betydning. Kampen var over etter 52 minutter.

  Serena Williams
  Foto: Ezra Shaw / AFP

Siste nytt

 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

 • Horn klar for Sarpsborg

  Jørgen Horn forlater svenske Elfsborg for å hjelpe Sarpsborg 08 til en framskutt plassering i Eliteserien i fotball. Horn har tidligere spilt for Strømsgodset, Fredrikstad, Viking og Vålerenga i Eliteserien.

  Jørgen Horn
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag