NRK Meny

Tennis

Oppsummert

 • Her kan du se semifinalene i tennis-NM direkte fra Frognerparken.
 • Kommentatorer: Ingrid Sørli Glomnes og Jan Frode Andersen.
 • Ruud utslått i Stockholm

  Casper Ruud (18) røk ut allerede i første kvalifiseringsrunde i ATP-turneringen Stockholm Open søndag, da han tapte i to strake sett mot Simone Bolelli, melder NTB.

  Ruud
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Sjarapova klar for semifinale

  Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen var over i april. Sveitsiske Stefanie Vögele ble slått 6-3, 6–1 i fredagens kvartfinale i Tianjin Open-turneringen.

  China Open Tennis Maria Sharapova
  Foto: Mark Schiefelbein / AP
 • Ruud ned tre plasser

  Casper Ruud faller forsiktig til en 137.-plass på den siste verdensrankingen i tennis. Sist uke var tennistalentet fra Snarøya rangert som nummer 134 i herresingle, melder NTB.

  Casper Ruud
  Foto: ERIC GAILLARD / Reuters
 • Nadal til topps i Kina

  Verdensener Rafael Nadal hadde ingen problemer med å slå Nick Kyrgios i China Open-finalen i tennis. Dermed tok spanjolen sin sjette tittel for sesongen. Spanjolen vant kampen med settsifrene 6-2, 6-1.

  Rafael Nadal
  Foto: Mark Schiefelbein / AP
 • Nadal til semifinale i Kina

  Rafael Nadal tok seg til semifinale i ATP-turneringen Kina Open i tennis etter å ha beseiret John Isner 6-4, 7-6 fredag. Nadal møter Grigor Dimitrov fra Bulgaria i semifinalen.

Siste nytt

 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg