Casper Ruud
Foto: Vincent Thian / AP

Tennis

 • Casper Ruud enkelt til kvartfinale

  Casper Ruud måtte slite i 1. runde av challengerturneringen i Calgary, men feide tyske Jan Choinski av banen i åttedelsfinalen torsdag. Ruud vant 6-3, 6-2 og er klar for kvartfinale.

  Ruud
  Foto: DANIEL BOCKWOLDT / AFP
 • Ruud kjempet i land seieren

  Casper Ruud (19) måtte virkelig slite for seireren over colombianske Alejandro Gonzales i 1. runde av challengerturneringen i Calgary tirsdag. Det ble 3-6, 7-5, 7-6 (7-3) i tenniskampen.

  Casper Ruud
  Foto: DANIEL BOCKWOLDT / AFP
 • Ruud sjanseløs i natt

  Casper Ruud måtte bokføre et klart tap for amerikanske Bjorn Fratangelo i semifinalen i challengerturneringen i tennis i California. Resultatet ble 6-2, 6-2.

  Nordmannen klarte dermed ikke følge opp det gode spillet fra tidligere kamper i USA.

  Casper Ruud
  Foto: Ole Andreas Bø / NRK
 • Casper Ruud klar for semifinale

  Casper Ruud rundspilte Sebastian Fanselow i en challengerturnering i California i USA fredag. Settsifrene ble 6-1 og 6-0. Dermed er nordmannen klar for semifinale i turneringen.

  Casper Ruud
  Foto: DANIEL BOCKWOLDT / AFP
 • Ny Ruud-seier i California

  Tennisproffen Casper Ruud tok seg greit videre til 3. runde i Challenger-turneringen i Fairfield, hvor amerikaneren JC Aragone ble slått i strake sett. Ruud vant 6-1, 7-6 (7-4) i en kamp som varte i en time og 45 minutter, skriver NTB. 23-åringen fra USA er ranket som 239, mens Ruud er ranket som nummer 137

  Casper Ruud
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix

Siste nytt

 • Vant gull i karate under ungdoms-OL

  Annika Sælid (17) fra Sentrum Kampsportklubb i Sarpsborg vant torsdag gull i kvinnenes +59-kilosklasse under ungdoms-OL i Buenos Aires.

  Hun vant alle sine tre innledende gruppekamper.

  Annika Sælid
  Foto: Pøbel Film
 • Jacob Noer scora to i sterk siger

  Lillehammer Ishockey tok ein sterk siger over Manglerud Star torsdag. Fjorårets «Get Rookie of the Year» Jacob Lundell Noer scora to av Lillehammers mål.

  NM Ishockey 4. Semifinale: Lillehammer - Sparta (5-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kloster Aasen skal vurdere søkere

  Det norske IOC-medlemmet Kristin Kloster Aasen har fått plass i evalueringskomiteen som skal vurdere kandidatene til vinter-OL i 2026. Calgary i Canada, italienske Milano/Cortina d'Ampezzo og Stockholm i Sverige er søkerbyene.

  Visepresident i Norges Idrettsforbund Kristin Kloster Aasen under et åpent møte i idrettsstyret på Olympiatoppen torsdag ettermiddag.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal