Hopp til innhold
Casper Ruud vs. Novak Djokovic
Foto: AFP

Tennis

Oppsummert

 • Casper Ruud møter serbiske Novak Djokovic i finalen i Roland Garros.
 • Djokovic vant det første settet etter et tiebreak og det andre settet 6-3. Det tredje settet vant han 7-5.
 • Casper Ruud tapte finalen i Mexico

  Casper Ruud måtte se seg slått av Jordan Thompson i finalen av Los Cabos-turneringen i Mexico. Mer enn ti måneder er gått siden nordmannens forrige tittel.

  Australieren plukket sin første ATP-tittel med settsifrene 6-3, 7-6. Thompson er rangert som verdens 40. beste tennisspiller.

  Senere lørdag måtte Ruud igjen tåle nederlag for Thompson. I tospann med William Blumberg røk Ruud ut i semifinalen i doubleturneringen mot Thompson og hans makker Max Purcell.

  Ruuds forrige ATP-finale var helt tilbake til 23. juli i fjor. Den endte imidlertid i tap for Andrej Rublev. Hans siste turneringsseier kom i Estoril 9. april.

  Før nattens oppgjør hadde Ruud og Thompson møttes tre ganger. Nordmannen vant de to første kampene, før Thompson danket Ruud ut i 1. runde av prestisjetunge Wimbledon i 2021.

  I september 2022 var 25 år gamle Ruud rangert som verdens nest beste tennisspiller etter at han tok seg til finale i US Open. Siden har han falt på ATP-rankingen, og ved inngangen til denne ukens turnering i Mexico var Snarøya-mannen rangert som nummer tolv.

  Allerede til uken går Ruud i gang med ATP500-turneringen i Acapulco, også det på mexicansk jord.

  Casper Ruud
 • Casper Ruud klar for finale i Los Cabos-turneringen

  Casper Ruud er klar for sin første ATP-finale på sju måneder etter at han slo ut Stefanos Tsitsipas av ATP-turneringen i Mexico natt til lørdag.

  Ruud sikret karrierens 19. finalebillett med settsifrene 6-4, 7–6.

  I finalen venter vinneren av oppgjøret mellom tyske Alexander Zverev og australske Jordan Thompson. De skulle møtes klokken 5 norsk tid lørdag morgen.

  (NTB)

 • Formsvak Alcaraz innrømmer: – Langt unna mitt beste nivå

  Den spanske tennisstjernen Carlos Alcaraz (20) har trøblet med formen i starten av 2024. Verdenstoeren erkjenner at han har mye å gå på.

  Spanjolens forrige turneringsseier kom i Wimbledon i fjor med en mesterlig finalekamp mot Novak Djokovic. Siden har han vært i semifinale i både US Open og ATP-finalen i Torino, i tillegg til finale i Masters-turneringen i Cincinnati. Det har imidlertid ikke endt med noen titler.

  Søndag forsvant han overraskende ut i semifinalen mot chileneren Nicolas Jarry i ATP 250-turneringen i Buenos Aires. Etter tapet var Alcaraz klar på at han er et stykke unna toppformen.

  – Det var tøft å tape, og det smerter virkelig. Det er mye å forbedre. Jeg spilte god tennis, men jeg er samtidig langt unna mitt beste nivå, sa spanjolen til nyhetsbyrået AFP.

  Alcaraz har tatt den internasjonale tennisscenen med storm de siste par årene. Han ble tidenes yngste verdensener da han som 19-åring slo norske Casper Ruud i US Open-finalen i 2022.

  Siden har han og serbiske Djokovic vekslet mellom å inneha 1.-plassen på ATP-rankingen. Sistnevnte har imidlertid tronet øverst sammenhengende siden september i fjor. (NTB)

  Alcaraz
  Foto: AP
 • Ruuds finaledrøm knust i showturneringen i Oslo

  Casper Ruud slet ordentlig mot australske Alex de Minaur i semifinalen i UTS-turneringen i Telenor Arena. 25-åringen ble knust 0-3.

  Snarøya-mannen fikk ikke spillet til å stemme og hadde dårlig uttelling. De Minaur var skarpere og vant komfortabelt de to første omgangene.

  Ruud begeistret det norske publikumet med stødigere spill i den tredje omgangen. Likevel måtte han tåle nederlag mot australieren.

  Formatet i UTS er slik at det spilles fire omganger på åtte minutter hver. Den første til å vinne tre omganger går seirende ut av duellen.

  Det er også bare tillat med én serve, og dessuten kan spillerne bruke hvert sitt «kort» som gjør at det neste poenget gir tre poeng.

  Andrej Rublev og Alexander Bublik møtes i den andre semifinalen.

  Ruud reiser videre til en ATP250-turnering i Los Cabos i Mexico etter UTS-turneringen. Deretter kommer større turneringer i både Mexico og USA. (NTB)

  Casper Ruud
 • Ruuds finaledrøm knust i showturneringen i Oslo – Rublev gikk til topps

  Casper Ruud slet ordentlig mot australske Alex de Minaur i semifinalen i UTS-turneringen i Telenor Arena. Andrej Rubljov vant finalen.

  Snarøya-mannen fikk ikke spillet til å stemme og hadde dårlig uttelling. De Minaur var skarpere og vant komfortabelt de to første omgangene.

  Ruud begeistret det norske publikumet med stødigere spill i den tredje omgangen. Likevel måtte han tåle nederlag mot australieren.

  Rubljov slo Alexander Bublik i den andre semifinalen. Russeren var også sterkest i finalen mot De Minaur og vant 3-1 totalt i finalen.

  Formatet i UTS er slik at det spilles fire omganger på åtte minutter hver. Den første til å vinne tre omganger går seirende ut av duellen.

  Det er også bare tillat med én serve, og dessuten kan spillerne bruke hvert sitt «kort» som gjør at det neste poenget gir tre poeng.

  Ruud reiser videre til en ATP250-turnering i Los Cabos i Mexico etter UTS-turneringen. Deretter kommer større turneringer i både Mexico og USA. (NTB)

  Casper Ruud
 • Becker trekker seg som trener for Rune

  Den danske tennisstjernen Holger Rune har ikke lenger Boris Becker som trener. Det bekrefter sistnevnte tirsdag.

  – Jeg ønsker å opplyse om at jeg slutter som trener for Holger Rune med umiddelbar effekt, skriver Becker på X.

  Runes samarbeid med den Becker startet i fjor høst, og den tyske trenerlegenden forteller at det ble startet for å nå ATP-finalen på tampen av fjoråret.

  De forlenget samarbeidet ut 2024, men Becker har siden innsett at han måtte være mye mer tilgjengelig for Rune om de skulle lykkes.

  – På grunn av profesjonelle og private grunner, kan jeg ikke gi Holger det han trenger nå. Jeg ønsker ham bare det beste, og vil alltid være hans fan nummer én, skriver Becker.

  I forrige uke bekreftet også Rune at han brøt med sin andre trener, sveitsiske Severin Lüthi. Det samarbeidet holdt bare i en drøy måned.

  I tillegg forteller mor Aneke Rune til danske TV 2 at hun trekker som pressesjef for sønnen. Et av verdens største managementbyråer, IMG, tar over presseansvaret, mens moren fortsetter som manager.

  Holger Rune og Boris Becker
  Foto: Reuters
 • Djokovic og Nadal fronter ny oppvisningsturnering i Midtøsten

  Superstjernene Novak Djokovic og Rafael Nadal er blant tennisspillerne som stiller til start i en turnering i Saudi-Arabia senere i år.

  Med i oppvisningsturneringen som skal gå under navnet «6 Kings slam», er også spillere som den ferske Australian Open-vinneren Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev og Holger Rune. Det er kun sistnevnte som ikke har en Grand Slam-tittel til sitt navn hittil i karrieren. Dansken er imidlertid en stor profil og har bykset på rankingen de siste årene.

  Turneringen går av stabelen i Riyadh i oktober. Nadal ble nylig ambassadør for det saudiarabiske tennisforbundet, og dermed er det naturlig at den spanske stjernen stiller til start.

  Nadal har det siste året slitt tungt med skader, men er på vei tilbake. Han spilte en ATP-turnering i Brisbane tidlig i januar.

  Saudi-Arabia har de siste årene trappet kraftig opp i sin sportssatsing. Organisasjoner som Amnesty har kritisert landet for manglende menneskerettigheter.

  I fjor ble finalene for U21-spillere på ATP-touren avholdt i Saudi-Arabia.

  (©NTB)

  novak djokovic og rafael nadal
  Foto: AP
 • Stormen ødela for 4. runde på Pebble Beach – Hovland på 58.-plass

  Wyndham Clark er utnevnt til vinner av PGA-turneringen i Pebble Beach etter bare 54 spilte hull.

  Kraftig vind tvang arrangøren til å avlyse søndagens spill. Planen var å flytte den 4.-runden til mandag, men natt til søndag norsk tid kom meldingen om at det heller ikke blir noe spill da. Værmeldingene er omtrent like elendige for mandag i California.

  – Søndagens storm ved Monterey Peninsula er ventet å fortsette også mandag, het det fra arrangøren.

  Dermed ble Wyndham Clark utnevnt til vinner med svensken Ludvig Åberg slaget bak. Det var 30-åringens tredje seier på PGA-touren.

  Viktor Hovland fikk aldri opp sitt beste i turneringen og lå på 58.-plass da den var avsluttet med hele 14 slag opp til teten.

  (©NTB)

  Wyndham Clark
  Foto: AP
 • Rune tilbake i storform i ATP-turneringen

  Etter skuffelsen i Australian Open, hvor Holger Rune røk ut allerede i andre runde, viste dansken storform i ATP 250-turneringen i Montpellier torsdag.

  Han vant to strake sett mot spanske Pablo Llamas Ruiz, med settsifrene 7-5, 6–2.

  Torsdagens seier var Runes 100. enkeltseier i ATP-touren.

  I kvartfinalen venter amerikanske Michael Mmoh. Danskens forrige ATP-triumf kom i München i fjor.

  holger rune
  Foto: AFP
 • Sinner med enorm snuoperasjon i Australian Open-finalen

  I sin aller første Grand Slam-finale, vartet italienske Jannik Sinner opp med en fantastisk snuoperasjon mot russiske Daniil Medvedev og vant Australian Open.

  Medvedev vant de to første settene, men Sinner reiste seg og snudde til 3-2 i sett. Da sank 22-åringen ned på banen i Australia, før han tok imot hyllesten fra en fullsatt hall i Melbourne.

  Søndagens finale varte i tre timer og 44 minutter, og Sinner gikk til slutt seirende ut med settsifrene 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3.

  Han ble med det den første italieneren noensinne som vinner Australian Open.

  For Medveded ble det hans trejde finaletap i Australian Open, etter at han også tapte i 2021 og 2022. 27-åringen blir stående med én Grand Slam-seier, fra US Open i 2021.

  Jannik Sinner etter seier i Australian Open-finalen mot Daniil Medvedev
  Foto: Louise Delmotte / AP
 • Sabalenka forsvarte Australian Open-tittelen

  Belarusiske Aryna Sabalenka (25) var klart best i finalen mot kinesiske Zheng Qinwen (21) og tok sin andre Grand Slam-tittel i Australian Open i tennis.

  Det var Zhengs første Grand Slam-finale, og verdenstoer Sabalenka viste både mer rutine og klasse og vant 6-3, 6-2.

  Den siste til å forsvare tittelen i Australian Open var Sabalenkas landskvinne Viktoryja Azarenka, som vant i 2012 og 2013. Som følge av krigen i Ukraina har Sabalenka måttet stille som nøytral utøver og uten nasjonsbetegnelse i de to utgavene hun har vunnet. (NTB)

  Aryna Sabalenka etter seieren i Australian Open 2024
  Foto: DAVID GRAY / AFP
 • Ruud og Budkov Kjær på Norges lag til Davis Cup-playoff

  Casper Ruud og Nicolai Budkov Kjær er blant spillerne som skal representere Norge i playoffen til det nest øverste nivået i lagturneringen Davis Cup.

  Det opplyser Norges Tennisforbund i en pressemelding.

  Kaptein Anders Håseth har i tillegg til Ruud og Budkov Kjær plukket ut Viktor Durasovic, Leyton Rivera og Lukas Hellum-Lilleengen på laget.

  Norge skal opp mot Latvia fredag 2. februar og lørdag 3. februar. Sammenlagtvinneren får spille på det nest øverste nivået i Davis Cup.

  Ruud røk nylig ut av Australian Open i 3. runde, mens Budkov Kjær skal spille semifinale i juniorturneringen. Sistnevnte er den høyest rangerte spilleren igjen i turneringen. (NTB)

  Casper Ruud
  Foto: AP
 • Australsk tennisprofil hinter om karriereslutt: – Faktum er at det kan være over

  Den australske tennisspilleren Nick Kyrgios har slitt tungt med skader det siste året. Nå åpner 28-åringen for å avslutte den profesjonelle karrieren.

  For om lag ett år siden opererte Kyrgios kneet, før et trøblete håndledd satte en stopper for samtlige Grand Slam-turneringer i 2023.

  Kyrgios utelukker ikke at han har gjort sitt på det øverste nivået i tennissirkuset.

  – Kroppen min kommer kanskje aldri til å bli den samme igjen. En del av meg vet at min tid i denne sporten kan være over. Det er helt OK, skriver Kyrgios i en kronikk i The Age.

  28-åringen slår allerede nå fast at OL i Paris ryker.

  – Jeg kommer definitivt ikke til å være klar til det. Samtalen om å gi meg er en samtale jeg er nødt til å ta. Jeg har nådd et punkt der jeg må se hva som skjer etter karrieren, innrømmer Kyrgios.

  Australieren har ved flere anledninger vært åpen om mentale utfordringer. Kyrgios har en 13.-plass som bestenotering på verdensrankingen. Han har tatt seg til kvartfinale i både Australian Open, Wimbledon og US Open. I 2022 vant han doubleturneringen i Australian Open. (NTB)

  Indian Wells Tennis
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Ukrainsk 16-åring beklager etter håndtrykk med russer: – Kommer ikke til å skje igjen

  Den ukrainske tennisspilleren Jeljzaveta Kotliar har fått kritikk for å ha tatt en russisk konkurrent i hånden i Australian Open. Nå legger 16-åringen seg flat.

  Kotliar møtte russiske Vlada Mintsjeva i 1. runde av juniorturneringen, og etter kampen ga ukraineren Mintsjeva et håndtrykk for å gratulere henne med avansementet.

  Valget har blitt møtt med misnøye fra Ukrainas tennisforbund, som i en uttalelse kaller det en «upassende feil». De understreker at ukrainske tennisspillere ikke skal ta russiske motstandere i hånden så lenge det pågår en krig i landet.

  – Hun er bare seksten år gammel og har lite erfaring i å delta i store turneringer. Hun gjorde som hun pleier å gjøre, og hun var ikke klar over at motstanderen representerte et land som har valgt å gå til angrep på hennes eget. Det var helt klart en feil, og hun er veldig lei for det. Hun forsikrer at det ikke kommer til å skje igjen, forteller Kotliars far til AFP.

  16-åringen får støtte fra Australian Open-sensasjonen Dajana Jastremska, som onsdag tok seg til semifinale.

  – Hun er ung og har ikke så mye erfaring. Det kan skje den beste. Jeg kan ikke dømme henne når jeg ikke vet hva som gikk gjennom hodet hennes. Jeg er sikker på at hun bare var litt forvirret, sa Jastremska. (NTB)

  Australian Open Tennis
  Foto: AP
 • Medvedev klar for semifinale i Australian Open

  Den russiske verdenstreeren Daniil Medvedev tok onsdag et nytt steg mot sin tredje Australian Open-finale med seier mot Hubert Hurkacz i kvartfinalen.

  Bataljen mellom Medvedev og Hurkacz ble utkjempet over fem sett. Førstnevnte knep seieren med settsifrene 7-6 (7-4), 2-6, 6-3, 5-7, 6-4.

  I semifinalen venter enten Carlos Alcaraz eller Alexander Zverev. De møter hverandre senere onsdag.

  Medvedev har tidligere spilt to finaler i den prestisjetunge Melbourne-turneringen. I 2021 måtte han gi tapt for serbiske Novak Djokovic, mens Rafael Nadal ble for sterk i 2022-finalen.

  Russeren har én Grand Slam-tittel i karrieren. Den kom i US Open i 2021.

  I den andre semifinalen i Melbourne møtes Djokovic og Jannik Sinner. (NTB)

  Daniil Medvedev
  Foto: AP
 • Ny Australian Open-bragd for ukrainer – første kvalifiseringsspiller til semifinale siden 1978

  Den ukrainske kvalifiseringsspilleren Dajana Jastremska fortsetter å herje på Australian Open-scenen. Onsdag slo hun ut tsjekkiske Linda Noskova i kvartfinalen.

  Jastremska gjorde kort prosess og vant med settsifrene 6-3, 6-4.

  På veien mot semifinale har 23-åringen i tur og orden slått 7.-seedede Marketa Vondrousova, Varvara Gracheva, Emma Navarro og to ganger turneringsvinner Viktoryja Azarenka.

  Jastremska er kun den andre kvalifiseringsspilleren i historien som når en semifinale i turneringen på kvinnesiden. Første gang det skjedde var i 1978.

  – Det er fint å skrive historie. Jeg er kjempeglad og veldig sliten. Jeg føler egentlig ikke at jeg spiller veldig godt, sa Jastremska etter seieren mot Noskova.

  I siste hinder før finalen venter enten kinesiske Zheng Qinwen eller russiske Anna Kalinskaja. Verdenstoer Aryna Sabalenka møter verdensfirer Coco Gauff i den andre semifinalen. (NTB)

  Dayana Yastremska
  Foto: AP
 • Budkov Kjær videre i Australian Open – skrev norsk tennishistorie i Melbourne

  Det norske tennistalentet Nicolai Budkov Kjær fosser videre i juniorturneringen i Australian Open. Natt til onsdag tok 17-åringen seg videre til kvartfinale.

  Dermed er han den første juniorspilleren fra Norge som når så langt i turneringen, ifølge TV 2.

  Budkov Kjær avanserte til kvartfinale etter seier mot bulgarske Anas Mazdrasjki. Nordmannen vant overbevisende 6-1 i det første settet, før Mazdrasjki kvitterte til 1-1 i det andre. Med de samme sifrene som i åpningssettet ble det likevel norsk seier.

  I kvartfinalen venter amerikaneren Kaylan Bigun, som er seedet som nummer fem i turneringen. Budkov Kjær er på sin side andreseedet.

  Onsdag morgen skal nordmannen sammen med makker Jan Kumstat (Tsjekkia) spille kvartfinale i double.

  (NTB)

  Tennisspiller Nicolai Budkov Kjær
  Foto: NTB
 • Sinner og Djokovic til semifinale i Australian Open

  Italienske Jannik Sinner og Novak Djokovic vant sine kvartfinaler i Australia tirsdag, og møtes med det i den ene semifinalen i Grand Slam-turneringen.

  Djokovic slo amerikanske Taylor Fritz 7-6, 4-6, 6-2, 6-3 tidligere tirsdag, før Sinner slo russike Andrej Rubljov i strake sett – 6-4, 7-6, 6-3.

  Onsdag spilles de to siste kvartfinalene i Australian Open. Hubert Hurkacz møter Daniil Medvedev, mens Alexander Zverev møter Carolos Alcaraz.

  Semifinalene i årets første Grand Slam-turneringen spilles fredag, før finalen i Melbourne går av stabelen søndag.

  Jannik Sinner
  Foto: Asanka Brendon Ratnayake / AP
 • Ukrainsk overraskelse på vei mot Australian Open-eventyr

  Kvalifiseringsspilleren Dajana Jastremska er i ferd med å gjøre det helt store i Australian Open. Søndag slo hun ut Viktoryja Azarenka på veien til kvartfinale.

  23-åringen fra Ukraina har fått mange på tennisarenaen i Melbourne til å sperre opp øynene den siste uken. Etter sjokkseier med 6-1, 6-2 over 7.-seedede Marketa Vondrousova i 1. runde har hun i tur og orden slått ut Varvara Gracheva, Emma Navarro og Azarenka.

  Mandagens kamp endte 7-6 (8-6), 6-4 i Jastremskas favør. Azarenka har vunnet Australian Open to ganger tidligere, men kom til kort mot den 93.-rangerte ukraineren som måtte kvalifisere seg inn til storturneringen.

  – Jeg tror jeg må trekke pusten tusen ganger, for jeg tror hjertet mitt er i ferd med å hoppe ut av kroppen min, sa Jastremska da seieren var i boks.

  I kvartfinalen skal hun opp mot en annen useedet spiller, Linda Noskova fra Tsjekkia, som ligger på 50.-plass på WTA-rankingen. Noskova avanserte fra 4. runde da Jelina Svitolina måtte trekke seg fra kampen mot henne på grunn av ryggsmerter.

  – Det var selvfølgelig ikke slik jeg hadde planlagt å vinne i dag, sa Noskova, som samtidig ønsket Svitolina god bedring.

  Tsjekkeren har også imponert stort på hardcourten i Melbourne, blant annet ved å slå ut verdensener Iga Swiatek i 3. runde.

  Både Jastremska og Noskova spiller kvartfinale i en Grand Slam-turnering for første gang. (NTB)

  Dajana Jastremska
  Foto: AP
 • Her spiller de 03.30 på natten: – Holder de på fortsatt?!

  Klokken hadde akkurat slått 03.39 da den russiske stjernen Daniil Medvedev endelig kunne løfte armene i været og juble for seieren over finske Emil Ruusuvuori i Australian Open.

  Sverre Krogh Sundbø, tenniskommentator i TV 2, trodde kampen var over for lengst da NRK slo på tråden.

  – Holder de på fortsatt?!, utbrøt han.

  Finnen rystet nemlig russeren fra start og tok de to første settene. Men Medvedev kjempet seg tilbake i kampen igjen og vant de tre neste settene. Det femte og avgjørende tok Medvedev 6-0, og er dermed videre til tredje runde.

  – Det å spille til 03.30 er ekstraordinært. Tennis er i den merkelige situasjonen at en kamp aldri avsluttes på tid, men på poeng – og da kommer det rare utslag av og til ved kamper som har vært veldig lenge, sier Sundbø og fortsetter:

  – Det har vært mange lange kamper i løpet av dagen, men jeg vet ikke om Ruusuvuori, som ryker 03.30 etter å ha hatt Medvedev i knestående, synes det er like gøy som russeren.

  Utrolig nok er dette ingen rekord. Ifølge Eurosport har noen få kamper blitt avsluttet enda senere 03.40 på natten.

  – Jeg hadde ikke vært her om jeg hadde vært dere. Hvis jeg hadde vært tilskuer hadde jeg dratt hjem for å se resten av kampen på TV. Tusen takk, dere er sterke, sa Medvedev, ifølge NTB.

  Medvedev
  Foto: NTB

Siste nytt

 • Simen Hegstad Krüger står over rennhelgen i Lahti

  Det opplyser Norges Skiforbund i en uttalelse tirsdag.

  – Simen ble forkjølet i etterkant av forrige World Cup og er fortsatt ikke klar for konkurranse, sier landslagslege Ove Feragen.

  Martin Kirkeberg Mørk (Drammens Ballklubb og Equinor rekruttlandslag) kommer inn i troppen.

  GgmAIqIkeuo
  Foto: NTB
 • Nytt poengtrekk for Reading

  Den engelske fotballklubben Reading ble tirsdag sanksjonert med to poengs trekk for å ha vært for sen med skattebetalinger over lengre tid.

  Reading, som spiller på nivå tre i engelsk fotball, har tidligere i sesongen blitt trukket fire poeng for ikke å ha nok midler til å dekke lønnskostnadene.

  Tirsdag opplyser klubben på X at ytterligere to poeng forsvinner. Poengtrekket til gjøre at Reading bare har tre poeng til nedrykksstreken i League One.

  Den engelske fotballigaen (EFL) har uttalt at klubbeier Dai Yongge ikke har vist nok vilje til å få økonomien i klubben på rett kjøl. De har også oppmuntret kineseren til å selge klubben, noe han ifølge tirsdagens melding fra klubben skal være i gang med.

  I tillegg til poengtrekket har Dai fått en bot på om lag 133.000 kroner. Den regningen må betales innen 21 dager for ikke å risikere ytterligere straff.

  (NTB)

  2nOnOhcRJbo
  Foto: AP
 • Brighton-stjerne trolig ute resten av sesongen

  Brightons japanske midtbaneprofil Kaoru Mitoma kan miste resten av sesongen grunnet en ryggskade.

  Det fortalte Brighton-manager Roberto De Zerbi under tirsdagens pressekonferanse.

  Mitoma mistet helgens kamp mot Everton. 26-åringen var en nøkkelspiller for Brighton som tok en sterk sjetteplass i fjorårets Premier League.

  Laget har så langt gjenskapt de gode resultatene fra i fjor og ligger på sjuendeplass i ligaen.

  qpbBoss9Puw
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal