Casper Ruud tapte i kvartfinale i Cincinatti
Foto: Dylan Buell / AFP / NTB

Tennis

 • Ruud slet og tapte

  Casper Ruud måtte få behandling i armen underveis i kampen da han tapte åttedelsfinalen i ATP Masters-turneringen i Indian Wells onsdag kveld. Den norske stjernen tapte i to strake sett (6-3, 6-3) mot Diego Schwartzman fra Argentina.

  Schwartzman brøt sin norske motstander allerede i kampens første servegame, og beholdt initiativet gjennom en kamp der Casper Ruud ikke fikk vist seg fra sin aller beste side.

  Ruud vant en ATP-turnering i San Diego fem dager før turneringen i Indian Wells.

  Casper Ruud
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Ruud videre etter slitekamp

  Casper Ruud var lenge på defensiven, men et heldig servebrudd hjalp ham i snuoperasjonen mot Lloyd Harris i Indian Wells-turneringen i tennis.

  Nordmannen vant kraftanstrengelsen i California-ørkenen med settsifrene 6-7 (4-7), 6-4, 6-4. Dermed er Ruud klar for fjerde runde. Snaut tre timer måtte til for å kåre en vinner.

  Casper Ruud
  Foto: Jayne Kamin-Oncea / Reuters
 • Murray videre til tredje runde

  Den tidligere verdenseneren i tennis Andy Murray slo stortalentet Carlos Alcaraz (18) og tok seg videre til tredje runde i Masters-turneringen i Indian Wells. Murray, som har meldt at Alcaraz er en kommende verdensener, slo tenåringen 5-7, 6-3, 6-2.

  Murray kom inn i turneringen med wildcard og nå venter verdensfirer Alexander Zverev. Murray jobber med å kjempe seg tilbake fra sine mange skader. Den tidligere verdenseneren er nummer 121 på rankingen.

  I den samme turneringen har det norske tennisesset Casper Ruud sin første kamp mandag. Han møter Lloyd Harris fra Sør-Afrika, som er rangert som nummer 31 i verden. ATP 1000-turneringen Indian Wells ses på som den største turneringen utover de fire Grand Slam-turneringen i løpet av sesongen.

  Indian Wells Tennis
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Eikeri klatret på double-rankingen

  Tennisspiller UIrikke Eikeri spilte double i Masters-turneringen i Indian Wells natt til mandag. Etter kampen klatret 28-åringen til 76.-plass på live-rangeringen for doubles. Før nattens kamp hadde hun i 2021 allerede klatret fra 132.- til 83.-plass.

  Sammen med Aljaksandra Sasnovitsj møtte Eikeri førsteseedede Barbora Krejcikova og Katerina Siniakova i åttedelsfinalen. Der ble det tap for Eikeri og hennes hviterussiske partner.

  Cleveland Championships - Day 6
  Foto: Lauren Bacho / AFP
 • Ruud videre i Indian Wells

  Casper Ruud er videre i Indian Wells-turneringen etter seier mot spanske Roberto Carballés etter to sett.

  Etter 6–1 i første sett fulgte Ruud opp med 6–2 i andre, og med det var kampen ferdig.

  Sist helg tok 22-åringen sin sjette ATP-tittel da han vant turneringen i San Diego. Det var hans første på hardcourt.

  Carballés er ranket som nummer 85 på siste ATP-liste.

  Ruud er seedet som nummer seks i turneringen og er inne blant topp ti på verdensrankingen. Den russiske verdenstoeren Daniil Medvedev er toppseedet i ATP 1000-turneringen i California.

  Tennis: BNP Paribas Open-Day 6
  Foto: Orlando Ramirez / Reuters

Siste nytt

 • Vålerenga ydmyket Arna-Bjørnar

  Vålerenga knuste Arna-Bjørnar hele 8-0 (!) på bortebane søndag ettermiddag. Synne Jensen og Katie Stengel var Oslo-lagets store spillere med to mål hver. Det var - ikke overraskende - lagets største borteseier i Toppserien denne sesongen, skriver NTB.

  Med seieren har blåtrøyene los på LSK Kvinner på bronseplassen. Det skiller to poeng mellom de to.

  Toppserien fotball 2021: Vålerenga - Arna Bjørnar (2-0)
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
 • Lewandowski likt med Haaland

  Robert Lewandowski scoret de to første målene da Bayern München smadret Bayer Leverkusen 5-1 i søndagens toppkamp i Bundesliga. Med seieren overtok Bayern serieledelsen, ett poeng foran Erling Braut Haalands Borussia Dortmund.

  Med to mål deler nå Lewandowski toppscorertittelen med Haaland. Begge har ni mål på de åtte første serierundene. Haaland har imidlertid stått over to kamper med skade, og har derfor et vesentlig høyere snitt per kamp; 1,50 mot Lewandowskis 1,12.

  Thomas Müller scoret det tredje målet for Bayern Mücnchen, før Serge Gnabry puttet to ganger. Patrik Schick scoret trøstemålet for Leverkusen.

  Robert Lewandowski
  Foto: THILO SCHMUELGEN / Reuters
 • Sandviken tok stort steg mot gull

  Sandviken suser mot seriegull etter at de slo Avaldsnes 1–0 søndag ettermiddag. Innbytter Maria Brochmann ble den store helten da hun kranglet ballen i mål i det 69. minutt.

  – Det er kjempedeilig å komme inn å avgjøre. Nå seiler vi videre mot ... det nærmer seg noe, sier Maria Brochmann til NRK og gliser.

  Bergenserne trenger nå bare å vinne én gang på de to siste kampene for å sikre tittelen. Først venter tabelljumbo Klepp hjemme før sesongen avsluttes borte mot LSK Kvinner 13. november.

  – Nå har vi egentlig begge hendene på «det». Nå er det opp til oss selv. Jeg er så imponert over spillergruppen – den mentaliteten de har kan ta oss hele veien, sier Sandviken-trener Alexander Straus.

Sendeplan

Kl. Program Kanal