NRK Meny
Normal

Politiet: Tiger var påvirket

Ifølge politirapporten kan Tiger Woods ha vært påvirket av både alkohol og medikamenter da han krasjet bilen sin forrige uke.

Tiger Woods

Tiger Woods kan ha vært påvirket av både alkohol og medikamenter da han krasjet bilen.

Foto: ROBYN BECK / Scanpix/AFP

Golfstjernens svenske kone, Elin Nordegren, skal ha sagt til politiet at han før ulykken hadde drukket alkohol og tatt beroligende, samt et morfinfinliknende middel.

Det skriver det amerikanske nettstedet TMZ.com.

- Hadde drukket

Et ikke navngitt vitne til hendelsen, som mest sannsynlig er Elin Nordegren, ettersom hun var til stede og dro Tiger Woods ut av bilen etter krasjet, sier i den skriftlige politirapporten at Woods hadde drukket alkohol og at han hadde brukt legemidlene ambien og vicodin.

Politiet i Florida søkte om å få ta en blodprøve av Woods, men søknaden ble avslått. Politiet har tidligere konkludert med at alkohol ikke var en medvirkende årsak til ulykken.

Først bevisstløs

I en annen politirapport står det at Woods blødde fra munnen etter ulykken. Han var først bevisstløs, men forsøkte etter hvert å reise seg. En politibetjent beordret ham imidlertid å legge seg ned.

Ifølge rapporten stod Elin Nordegren bøyd over ham etter ulykken, og motoren gikk fortsatt da politiet kom til stedet. Fremdøren på bilen var knust, det samme var vindusrutene til begge bakdørene.

Video nsps_upload_2009_12_2_22_15_28_470.jpg

VIDEO: Se bildene av Woods ulykkesbil.

Har ennå ikke avhørt Woods

Da etterforskerne kom til stedet, var Tiger Woods allerede sendt til sykehus. Tross flere forsøk, har det ikke lykkes politiet å avhøre golfstjernen.

Etter ulykken har utroskapsryktene florert rundt Tiger Woods. US Weekly skrev like før ulykken at han hadde et utenomekteskapelig forhold. til en cocktailvertinne.

Woods har etter ulykken kommet med en offsiell uttalelelse der han sier at han angrer.


Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal