NRK Meny
Normal

Politiet: Tiger var påvirket

Ifølge politirapporten kan Tiger Woods ha vært påvirket av både alkohol og medikamenter da han krasjet bilen sin forrige uke.

Tiger Woods

Tiger Woods kan ha vært påvirket av både alkohol og medikamenter da han krasjet bilen.

Foto: ROBYN BECK / Scanpix/AFP

Golfstjernens svenske kone, Elin Nordegren, skal ha sagt til politiet at han før ulykken hadde drukket alkohol og tatt beroligende, samt et morfinfinliknende middel.

Det skriver det amerikanske nettstedet TMZ.com.

- Hadde drukket

Et ikke navngitt vitne til hendelsen, som mest sannsynlig er Elin Nordegren, ettersom hun var til stede og dro Tiger Woods ut av bilen etter krasjet, sier i den skriftlige politirapporten at Woods hadde drukket alkohol og at han hadde brukt legemidlene ambien og vicodin.

Politiet i Florida søkte om å få ta en blodprøve av Woods, men søknaden ble avslått. Politiet har tidligere konkludert med at alkohol ikke var en medvirkende årsak til ulykken.

Først bevisstløs

I en annen politirapport står det at Woods blødde fra munnen etter ulykken. Han var først bevisstløs, men forsøkte etter hvert å reise seg. En politibetjent beordret ham imidlertid å legge seg ned.

Ifølge rapporten stod Elin Nordegren bøyd over ham etter ulykken, og motoren gikk fortsatt da politiet kom til stedet. Fremdøren på bilen var knust, det samme var vindusrutene til begge bakdørene.

Video nsps_upload_2009_12_2_22_15_28_470.jpg

VIDEO: Se bildene av Woods ulykkesbil.

Har ennå ikke avhørt Woods

Da etterforskerne kom til stedet, var Tiger Woods allerede sendt til sykehus. Tross flere forsøk, har det ikke lykkes politiet å avhøre golfstjernen.

Etter ulykken har utroskapsryktene florert rundt Tiger Woods. US Weekly skrev like før ulykken at han hadde et utenomekteskapelig forhold. til en cocktailvertinne.

Woods har etter ulykken kommet med en offsiell uttalelelse der han sier at han angrer.


Siste nytt

 • Ingen norsk finale i svømme-EM

  Verken Markus Lie eller Emilie Nyenget Løvberg klarte å ta seg videre til finale på dagens øvelser i svømme-EM.

  Lie var på andreplass etter andre veksling, men endte til slutt på en femteplass i sin semifinale. Løvberg satte personlig rekord på 57. 96, men endte på syvendeplass i sin semifinale.

  Emilie Løvberg
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix
 • God norsk førsteomgang

  De norske hopperne har startet meget godt i dagens konkurranse i stor bakke i Engelberg.

  Anders Fannemel leder konkurransen med et hopp på 133 meter, og Robert Johansson deler andreplassen med japanske Kobayashi etter et hopp på 128 meter.

  Finland Ski Jump
  Foto: Martti Kainulainen / AP
 • Lie og Løvberg til semifinale

  Markus Lie og Emilie Nyenget Løvberg er klare for semifinale i kortbane-EM i svømming. Løvberg svømte inn til 58,05 og fjerdeplass på 100 meter butterfly, mens Lie ble nummer to i sitt heat på 100 meter medley med 53,06.

  Lie
  Foto: Jessica Gow/TT, Jessica Gow / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM svømming
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
EM svømming kortbane: Semifinaler og finale
Sport i dag
NRK Sport direkte: Sport i dag