Hopp til innhold

Naboen forsvarer Woods og kona

Naboen som ringte nødnummeret 911 etter at Tiger Woods krasjet bilen sin, støtter golfstjernens versjon av hendelsene.

Tiger Woods bolig

Tiger Woods' bolig.

Foto: Orlando Sentinel / Scanpix

Woods måtte til sykehus og få behandling for skader i ansiktet etter at han natt til fredag krasjet i en brannhydrant og et tre i naboens hage.

Han har forklart at kona Elin knuste bakvinduet med en golfkølle for å hjelpe ham ut av bilen.

Rachel Uchitel

Rachel Uchitel. kvinnen som skandalebladet National Enquirer hevder har hatt et forhold til Tiger Woods.

Foto: Scanpix/Reuters

Ryktene har villet ha det til at skadene oppsto da Elin gikk løs på Tiger etter at en skandaleavis skrev at han har vært utro, og at han krasjet fordi hun slo løs på bilen med en golfkølle.

- Slått seg mot frontruta

Parets manglende vilje til å forklare seg for politiet har gitt ryktemakerne vann på mølla. Nå kommer naboen dem til unnsetning.

- Skadene i ansiktet hans var slik at han så ut som han hadde vært i en liten trafikkulykke og slått seg mot frontruta. Det så ikke ut som han var banket opp av kona, sa naboen Linda Adams tirsdag gjennom sin advokat.

Virket omtåket

Hun sa også at det var Elin Nordegren som ba henne om å ringe 911. Ifølge advokaten Bill Sharpe kom Adams og hennes voksne sønner ut av hjemmet sitt etter å ha hørt krasjet.

Tiger Woods og Elin Nordegren

Tiger Woods og Elin Nordegren.

Foto: Shaun Best / Scanpix/Reuters

De fant Nordegren knelende over ektemannen, opprørt over skadene hans. Woods virket omtåket, og Nordegren prøvde å trøste ham. Naboene la et pledd over ham og ba ham ligge stille.

Benekter forhold

Kvinnen som ifølge skandalebladet National Enquirer har hatt et forhold til Tiger Woods benektet tirsdag igjen at det er sant.

- Det er en latterlig historie. Det er som om jeg skulle kommentere påstander om at det er utenomjordiske på jorda. Jeg og Tiger Woods er ikke engang bekjente, sa Rachel Uchitel til New York Post.

Hun mener National Enquirer har basert sin sak på uttalelser fra en kvinne hun så vidt kjenner, og som hun beskriver som narkotikamisbruker og luksusprostituert.

- Om jeg hadde en slik affære, ville jeg aldri sagt det til henne.

Hør nødsamtalen fra Tiger Woods nabo:

Video nsps_upload_2009_11_29_23_2_48_183.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Trakk seg fra turnering

Tiger Woods har kommentert helgens hendelse bare i en uttalelse på sitt nettsted, der han unnlot å besvare mange av spørsmålene som er stilt. Han har også trukket seg fra helgens turnering i California, som samler inn penger til hans egen stiftelse.

Dermed unngår han å svare på direkte spørsmål om hendelsene. Turneringen skulle vært hans siste i år.

Sportsnyheter

Julian Ryerson Mbappé

Superstjernen slaktes etter Ryerson-duell: – Kriseprestasjon

Norske Julian Ryerson (26) forsvarte seg mesterlig mot Kylian Mbappé og PSG-stjernene i Paris. Premien ble en billett til finalen i Mesterligaen.

Siste nytt

  • Mbappé får tyn etter ny CL-smell

    Kylian Mbappé (25) greide heller ikke i år å vinne Champions League med Paris Saint-Germain. Han kommer dårlig ut på børsen etter semifinaleexiten.

    I en nådeløs dom gir L'Équipe angriperen en toer på en skala som går til ti. «Slutten på drømmen», skriver den franske avisen i overskriften etter tirsdagens 0-1-tap hjemme mot Borussia Dortmund.

    Mbappé ble i sin tid hentet til PSG for enorme summer. Målet var at han skulle skyte klubben til suksess i den gjeveste europacupen, men det gikk aldri veien. Nærmest var laget som tapende finalist i 2020.

    Dortmund er bare nummer fem i ligaen i Tyskland, men danket ut PSG 2-0 sammenlagt.

    «Slike kvelder blir arven hans. Sju år med feilede forsøk», skriver britiske Daily Mail om Mbappé. I spanske Sport står det at «Mbappé er ute av stand til å ikle seg helterollen».

    Mbappé forlater PSG når kontrakten løper ut etter sesongen, og neste stoppersted blir trolig Real Madrid. «Han tar farvel med den franske hovedstaden med mer smerte enn ære», skriver den Madrid-baserte storavisen Marca.

    (NTB)

    Mbappé
    Foto: AP
  • Fotballkamper utsatt etter katastrofeflommen i Brasil

    Ekstreme nedbørsmengder gjør det umulig å spille seriekamper i fotball i den brasilianske delstaten Rio Grande do Sul.

    Brasils fotballforbund har hittil utsatt ti oppgjør for tre av eliteklubbene fra regionen. Det gjelder Internacional, Gremio og Juventud.

    Delstatshovedstaden Porto Alegre står under vann, og det er der Internacional og Gremio holder til.

    Minst 90 personer er meldt omkomne, opplyser myndighetene i Rio Grande do Sul. I tillegg er 131 ikke blitt gjort rede for, og 155.000 mennesker har mistet hjemmet sitt.

    De voldsomme regnbygene som begynte i forrige uke, har forårsaket flom i elver, lagt hele landsbyer under vann og ødelagt veier og broer.

    Flommen regnes som delstatens verste ekstremværkatastrofe. Det er meldt mer regn i dagene som kommer.

    (NTB)

    imwC_nnuYmA
    Foto: AP
  • De Ligt, Musiala og Dier tilbake i trening før returkampen i Madrid

    Bayern München-trioen Matthijs de Ligt, Jamal Musiala og Eric Dier var alle med på tirsdagens trening før onsdagens Champions League-semifinale mot Real Madrid.

    De Ligt gikk glipp av den første kampen grunnet kneproblemer, og erstatteren Kim Min-jae har fått skylden for begge målene Bayern München slapp inn i 2-2-kampen.

    Bayern-trener Thomas Tuchel sa på tirsdagens pressekonferanse at Dier og De Ligt ligger an til å starte returkampen i Spania.

    – De fortjener å fortsette å spille sammen. Matthijs har fått grønt lys, sa Tuchel.

    Musiala
    Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal