Normal

Vil ransake huset til Tiger og Elin

Florida-politiet overbevist om at det ligger kriminelle forhold bak golfstjernens dramatiske bilulykke fredag.

Tiger Woods og Elin Nordegren

LYKKELIGERE TIDER: Tiger Woods og kona Elin under en golfturnering i Virginia for noen år siden.

Foto: Shaun Best / Scanpix/Reuters

Dramaet rundt Tiger Woods og hans svenske kone fortsetter med full styrke. Politiet i Florida skal nå jobbe intenst for å sikre seg en rettslig kjennelse til å gjennomføre en ransaking av huset til 33-åringen og kona Elin Nordegren.

Bakgrunnen er at politiet mistenker ulykken langt fra var så uskyldig som Woods selv hevder. Woods krasjet sin Cadillac inn i en brannhydrant og kjørte deretter inn i et tre på naboens eiendom. Stjernen skal ha blitt påført ansiktsskader i ulykken, skader politiet nå gjerne vil ta en nærmere kikk på.

På sin egen hjemmeside skrev golfesset søndag:

- Den eneste som har skyld i denne ulykken er meg selv. Min kone Elin handlet på modig vis da hun så at jeg var skadd og i trøbbel. Hun var den første som hjalp meg. Alle andre påstander er falske.

LES OGSÅ: Tiger: Det var min feil

Utroskapsrykter

Nordegren skal ha forklart at hun var i parets hus da hun hørte krasjet, og at hun hentet en golfkølle for å knuse bakruten på bilen, slik at hun kunne dra ektemannen ut av vraket. Woods skal ha vært bevisstløs i seks minutter etter ulykken.

Men ifølge nettstedet TMZ , som har rykte på seg for å være svært pålitelig innen kjendisnyheter, skal Elin Nordegren i forkant av ulykken ha konfrontert Tiger Woods med rykter om utroskap.

Dette skal ha utviklet seg til en voldsom krangel, hvorpå Nordegren jaget Woods ut av huset med en golfkølle.

Golfstjernen skal ha flyktet inn i bilen og kjørt avgårde, mens kona hamret løs på Cadillacen med golfkøllen mens bilen var i fart. Dette skal ha distrahert Woods så kraftig at han mistet kontrollen over bilen og kolliderte med hydranten og treet.

Vil lese sykehusjournalen

Kilder i LA-politiet sier at de nå ønsker å finne ut om ansiktsskadene til 33-åringen er forenelige med skadene på bilen, eller om han kan ha blitt utsatt for vold i forkant av ulykken av sin kone. Målet med den forestående ransakingen skal være å finne sykehusjournalen hjemme hos Woods, som kan gi svar på dette. Woods skal ha hatt skader i over- og underleppen da han ble fraktet til sykehus.

LES OGSÅ: Tiger Woods utskrevet fra sykehus

Paret har så langt nektet å la seg avhøre formelt om ulykken.

Mistanken skal være forsterket av at Elin Nordegren skal ha levert to svært sprikende forklaringer til politiet om hva hun foretok seg etter at ektemannen kjørte fra huset. I den ene forklaringen hevder hun angivelig å ha kjørt i en golfbil da hun lette etter mannen, mens i den andre gikk hun til fots.

TMZ skal ha undersøkt 21 bilder fra ulykkesstedet, uten å få øye på en golfbil.

- Gikk på tabletter

Nettstedet hevder også å vite at Tiger Woods skal ha bekreftet overfor en venn at kona hadde gått til angrep på ham på grunn av utroskapsryktene.

Han skal også ha fortalt at han gikk på reseptbelagte smertestillende tabletter, noe som kan medføre mistanke om bilkjøring i påvirket tilstand.

Hvis denne mistanken er sterk nok, kan det i seg selv være godt nok grunnlag for å få en rettslig kjennelse til gjennomføre en ransaking.

MER OM TIGER WOODS: Tapte VM på siste hull | Tiger på andre i golf-VM | Bjørnstad er klar for eliten

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt