Hopp til innhold

Tiger: - Elin hjalp meg

Golfstjernen Tiger Woods snakker ut om bilulykken.

Arkivbilde av Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegren.
Foto: Matt Sullivan / Scanpix/Reuters

- Kona mi, Elin, handlet på modig vis og hjalp meg,
sier han.

Etter at Tiger Woods klokken 2.25 natt til fredag amerikansk tid krasjet bilen sin like utenfor hjemmet sitt, har verken han eller kona Elin snakket ut.

Les også: Lå bevisstløs i seks minutter

En mengde rykter har versert, blant annet et som sa at Woods krasjet fordi kona jaget ham ut av hjemmet med en golfkølle.

- Den eneste som har skyld i denne ulykken er meg selv. Min kone Elin handlet på modig vis da hun så at jeg var skadd og i trøbbel. Hun var den første som hjalp meg. Alle andre påstander er falske, skriver Woods i en uttalelse på sin egen hjemmeside.

- Jeg har noen kutt og skrubbsår. Hendelsen var min skyld, og det er så klart flaut for min familie og meg. Jeg er et menneske og ikke perfekt. Jeg skal sørge for at dette ikke skjer igjen, skriver han.

Tiger Woods bolig

Tiger Woods bolig

Foto: Orlando Sentinel / Scanpix

Ingen avhør

Politiet har flere ganger forsøkt å avhøre ham i etterkant av ulykken, men verdenseneren har ikke villet møte dem. Det ville han heller ikke da polititjenestemenn søndag prøvde å få ham i tale.

- Dette er en privat sak, og jeg vil holde det slik. Selv om jeg skjønner at det er interesse for dette, så er de mange falske og ondsinnede ryktene som verserer, uansvarlige, skriver Woods.Ulykken har vært stressende og veldig vanskelig for Elin, vår familie og meg. Jeg takker for omtanken og de gode ønskene. Men jeg vil også be om forståelse for at min familie og jeg trenger privatliv, skriver han.

Woods kommer altså ikke med mange svar i sin første uttalelse. Hva han gjorde i bilen midt på natten, hvorfor han krasjet i lav hastighet og hvorfor Elin knuste bakruten på bilen med golfkølla, gir han ingen svar på.

Tiger Woods

Tiger Woods er normalt kjent for spillet på golfbanen. I det siste har det blitt uønsket oppmerksomhet utenfor.

Foto: GOH CHAI HIN / Scanpix/AFP

Han ligger nede

Søndag ble det også offentliggjort hva som ble sagt i nødanropet som ble ringt inn. En uidentifisert nabo av Woods ringte 911 og forklarte at en svart bil hadde krasjet i et tre.

- Jeg har noen liggende nede foran huset mitt. Jeg gikk ut for å se hva som skjedde. Jeg ser ham og han ligger nede, sa naboen som ringte.

I bakgrunnen kunne man høre en kvinne som ropte Hva skjedde?.

Politiet har i tre dager hatt avtale om å avhøre Woods. Alle avtalene er brutt av golfstjernen.

- Vi har ikke laget noen ny avtale, sier Kim Montes i Florida-politiet. Woods' advokater opplyste politiet om at golfstjernen ikke kunne møte dem søndag heller.

Les også: Tiger Woods utskrevet fra sykehus

Siste nytt

  • Norges håndballkvinner møter Danmark og Sverige i OL-gruppespillet

    Norge kom i gruppe med blant andre Danmark og Sverige da trekningen for OL-turneringen i håndball for kvinner ble foretatt i Paris.

    Tirsdagens trekning ble foretatt i forbindelse med styremøtet i Det internasjonale håndballforbundet (IHF) i OL-byen.

    Norge havnet i gruppe A med Tyskland, Slovenia, Sverige, Danmark og Sør-Korea. (NTB)

    gaGQ0Njsuwg
    Foto: NTB
  • Berg sikret skytterne nok en OL-plass

    16-åringen Synnøve Berg imponerte med 3.-plass i finalen i OL-kvalifiseringen i 10 meter luftrifle og sikret dermed Norge kvoteplass i Paris-lekene i sommer.

    Berg var blant fire finalister i kvalifiseringen i Rio de Janeiro som kunne sikre en av to kvoteplasser, ettersom de øvrige fire finalistene – blant dem Jeanette Hegg Duestad – allerede hadde kvoteplass i boks.

    Det ble en spennende finale der Berg slo Duestad og gikk videre til runden som ville sikre henne minst 3.-plass. Hun sto da igjen mot den franske duoen Oceanne Müller og Manon Herbulot.

    Berg ble slått ut før siste runde, men 3.-plassen holdt ettersom Müller også hadde sikret kvoteplass tidligere. Müller vant foran Herbulot med 250,4 mot 249,4 poeng. Duestad ble nummer fire. (NTB)

    vIZOGv1o5NQ
    Foto: NTB
  • Foss fortsatt i ledelsen i Tour of the Alps

    Tobias Foss kom inn sammen med hovedfeltet på den andre etappen i Tour of the Alps tirsdag.

    Nordmannen vant åpningsetappen i rittet mandag og beholder ledelsen i sammendraget etter tirsdagens etappe.

    Den italienske veteranen Alessandro De Marchi vant etappen solo, mens også Patrick Gamper og Simon Pellaud kom inn før feltet.

    Foss ble nummer 13 på etappen, med Torstein Træen like bak på 23. plass.

    Rittet avsluttes fredag.

    Tobias Foss
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal