NRK Meny
Normal

Politiet vil ikke tiltale Woods

Politiet vil ikke reise tiltale mot Tiger Woods etter bilulykken på hans egen eiendom.

Elin Nordegren og Tiger Woods
Foto: Gary Cameron / Scanpix/Reuters

Verdens beste golfspiller får istedet en bot på 920 kroner (164 dollar) for uforsiktig kjøring, opplyser politiet i Florida tirsdag.

Han får også prikker på førerkortet.

Les også:

Ikke bevis

Tirsdag sa en talskvinne for politiet at det ikke foreligger bevis som godtgjør en strengere reaksjon.

Woods måtte til sykehus og få behandling for skader i ansiktet etter at han natt til fredag krasjet i en brannhydrant og et tre i naboens hage.

Utroskaps-rykter

Ryktene har villet ha det til at skadene oppsto da kona Elin Nordegren gikk løs på Tiger etter at en skandaleavis skrev at han har vært utro, og at han krasjet fordi hun slo løs på bilen med en golfkølle.

Politiet har gjort flere mislykkede forsøk på å avhøre Woods og hans kone etter uhellet utenfor deres hjem natt til fredag.

Siste nytt

 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Siste forsøk på løysing

  Leiinga i spelarforeininga møtte spelarane seint i går kveld, truleg for å gjere eit siste forsøk på å finne ei løysing i den danske spelarkonflikten, melder Danmarks Radio.

  Klokka 12 i dag går den endelege fristen ut for Danmark til å bestemme seg for om dei skal spele VM-kvalifiseringskampen for kvinner mot Sverige fredag.

  Danmark jubler
  Foto: TOBIAS SCHWARZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg