Tiger Woods angrer bittert

Tiger Woods sier han har sviktet familien sin i en uttalelse på golfstjernens hjemmeside.

Tiger Woods og Elin Nordegren

Tiger Woods sammen med kona. - Jeg angrer, sier han.

Foto: Shaun Best / Scanpix/Reuters

Woods måtte til sykehus og få behandling for skader i ansiktet etter at han natt til fredag krasjet i en brannhydrant og et tre i naboens hage.

Nødsamtalen til politiet fra Tiger Woods' nabo natt til fredag

Etter bilulykken har utroskapsryktene florert rundt Tiger Woods, som er gift med svenske Elin Nordegren.

- Jeg har sviktet familien og jeg angrer av hele mitt hjerte. Jeg har ikke vært tro mot verdiene mine, og har ikke gitt famiien min den behandlingen de fortjener, sier han på hjemmesiden.

Sier hun har 300 tekstmeldinger

US Weekly hadde nylig et forsideoppslag hvor magasinet hevder at en servitrise i Los Angeles skal ha vært Woods' elskerinne i 31 måneder.

Cocktailvertinnen Jaimee Grubbs sier til bladet at hun møtte Woods i en nattklubb i Las Vegas uken etter US Masters i 2007, to måneder før Woods' kone Elin Nordegren fødte parets første barn.

Grubbs sier hun har 300 tekstmeldinger fra Woods som bevis.

Omtrent tre timer før Woods la ut sin uttalelse, publiserte US Weekly en beskjed som Grubbs hevder at Woods leste inn på hennes telefonsvarer 24. november, tre dager før han krasjet bilen sin midt på natten hjemme i Florida.

- Ikke perfekt

Politiet har gjort flere mislykkede forsøk på å avhøre Woods og hans kone etter uhellet utenfor hjemmet. Nå snakker golfmillionæren ut. Dette er første gang Woods omtaler biluhellet i helgen og spekulasjonene rundt privatlivet hans.

- Jeg er ikke uten feil, og jeg er langt ifra perfekt, skriver han.

Ryktene har villet ha det til at skadene Woods fikk i bilulykken oppsto da kona Elin Nordegren gikk løs på Tiger etter at avisen skrev at han har vært utro, og at han krasjet fordi hun slo løs på bilen med en golfkølle.

Ber fansen om unnskyldning

Tiger Woods skriver nå at han sammen med sin familie prøver å bearbeide den siste tidens hendelser.

- Jeg sliter med min oppførsel og personlige feil bak lukkede dører sammen med min familie. Disse følelsene skal ikke bli delt av andre enn oss alene, skriver han videre.

Han sier også at han ikke har vært tro mot sine verdier og det som familien hans fortjener, og ber samtidig fansen om unnskyldning.

Politiet vedtok tirsdag å ikke reise tiltale mot Tiger Woods etter biluhellet, men ila Woods istedet en bot på 920 kroner - 164 dollar.

Siste nytt

 • Grøvdals sesongdebut kan bli utsatt

  Kl. 12.29 meldte NRK at Karoline Bjerkeli Grøvdal gjør sin sesongdebut i Rekordløpet Gardermoen førstkommende lørdag, på 5 km gateløp. Ikke lenge etter kom kontrabeskjeden fra arrangørene. På grunn av koronarestriksjonene i Viken kan ikke løpet gjennomføres som planlagt.

  Om løpet blir flyttet ut av Viken eller om det blir gjennomført som en ren treningsøkt, er ikke avklart.

  Grøvdal har uansett planer om å løpe et 5 km gateløp 1. mai.

 • Ruud tok kjempeskalp

  Diego Schwartzman har vært en lei nøtt for Casper Ruud. I 2. runde i Monte Carlo Masters slo nordmannen endelig den topp-ti-rankede argentineren. Ruud vant med 6-3, 6-3 og tok dermed en etterlengtet tennisskalp. Ruud og Schwartzman har møttes fire ganger tidligere. To ganger på grus og to ganger på hard court, og alle endte med norsk tap.

  Ruud
  Foto: ERIC GAILLARD / Reuters
 • Norge møter Hellas

  Det norske fotballandslaget møter Hellas til treningslandskamp på Ullevaal stadion 6. juni, opplyser Norges Fotballforbund. Fra før er det klart at Luxembourg blir motstander fire dager tidligere. – Disse kampene blir svært viktige med tanke på forberedelsene til høstens tette kvalifiseringsprogram, sier landslagssjef Ståle Solbakken.

  Norge
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal