NRK Meny
Carlsen
Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Magnus Carlsen

 • Knusende seier til Carlsen

  Magnus Carlsen storspilte på den siste dagen i St. Louis og endte med å utklasse Ding Liren og ta en suveren seier i den fire dager lange konkurransen. Allerede før den nest siste dagen var over, hadde Carlsen skaffet seg et stort forsprang.

  World Chess Championship Magnus Carlsen
  Foto: Mary Altaffer / Ap
 • Carlsen-remis

  Det endte med remis mellom Magnus Carlsen og Harikrishna i Tata Steel-turneringen onsdag. Partiet ebbet ut i et tårnsluttspill der begge hadde like mange bønder igjen. Torsdag er det ny hviledag, mens Carlsen møter indiske Baskaran Adhiban fredag.

  Magnus Carlsen
  Foto: Maria Emelianova
 • Carlsen på delt førsteplass

  Magnus Carlsen vant seks av sju partier etter tapet for Sergej Karjakin og er likt med russeren etter første dag av lynsjakk-VM i Qatar. VM-duellantene står begge med 10 poenf før det hele skal avgjøres i fredag.

  Magnus Carlsen
  Foto: Maria Emelianova
 • Magnus Carlsen sikret seieren

  Magnus Carlsen utklasset konkurrentene og er allerede vinner av lyn- og hurtigsjakkturneringen i Belgia tre runder før slutt. Verdensmesteren ledet før siste dag av turneringen, og da det gjensto tre runder med lynsjakk, var seieren allerede i boks.

  Carlsen
  Foto: Roald, Berit / NTB scanpix
 • Magnus Carlsen deltar i lynsjakk-VM

  Datoene for lynsjakk-VM i Qatar ble i dag bekreftet. Verdensmesterskapet avholdes rundt juletider fra 25. til 31. desember. – Magnus (Carlsen) skal delta der. Han vil ha en pause rett etter VM-kampen og dropper London Chess, men deltar i i Qatar, sier manager Espen Agdestein.

  Magnus Carlsen
  Foto: Alla Oborina / Qatar Masters Open
Det var en selvsikker Magnus Carlsen som i dag satte seg på flyet til VM-byen Sotsji. For den regjerende mesteren mener han har det psykologiske overtaket før møte med Anand.

Siste nytt

 • Bråten ble tredjemann i USA

  Øystein Bråten hevet seg fra kvalifiseringen og slo til med tredjeplass i slopestylefinalen under verdenstouren i fristil i Breckenridge.

  Øystein Bråten
  Foto: Norfreeski
 • Tredjeplass på Røisland

  20-åringen fra Høvik kom seg inn på pallen i Dew Tour i kveld. Han endte fem poeng bak Max Parrot fra Canada som vant slopestyle-konkurransen. Ståle Sandbech kom på niendeplass og Emil Ulsletten endte på 12.- plass.

  Røisland
  Foto: Matthew Stockman / AFP
 • Legkov legger ikke opp

  Aleksander Legkov sin trener, Markus Cramer er irriitert på Aftonbladet sin artikkel om at Legkov legger opp. – Legkov venter på beslutningen fra CAS og vil da bestemme seg for sin sportslige fremtid, sier han til NRK.

  Markus Cramer, russisk langrennstrener
  Foto: Arild Samsvik / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup alpint: Storslalåm, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Storslalåm 1. omgang, menn
V-cup alpint: Storslalåm 1. omgang menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Super-G, kvinner
V-cup alpint: Super-G kvinner
V-cup alpint: Super-G kvinner
V-cup langrenn: 10 km klassisk jaktstart, kvinner