NRK Meny
Normal

Torsdag kan klubbene bli anmeldt

Påtalenemnda i NFF møtes torsdag for å avgjøre om den kontroversielle handelen mellom Stabæk og Vålerenga skal anmeldes.

Veigar Páll Gunnarsson

Handelen mellom Stabæk og Vålerenga som involverte Veigar Pall Gunnarsson (bildet) og Herman Stengel er ferdig behandlet.

Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

– Vi har fått svar på alle spørsmålene og oppfølgingsspørsmålene vi hadde. Nå sitter vi og bearbeider inntrykkene og går gjennom alt. Vi har nå berammet møte i påtalenemda torsdag, for å ta en vurdering på om det skal bli innstilling eller ikke, sier nemndas daglige leder, Egil André Bergum, til Dagbladet.

Les også:

Kontroversiell avtale

Dermed kan Vålerenga og Stabæk anmeldes til Doms- og sanksjonsutvalget etter den kontroversielle overgangsavtalen som involverte nåværende Vålerenga-spiller Veigar Pall Gunnarsson og Stabæks 16 gamle Herman Stengel.

Ifølge TV 2 inngikk Stabæk og Vålerenga en opsjonsavtale om talentet Herman Stengel uten at hverken spilleren eller hans foreldre var informert.

Har innhentet informasjon

Bergum sier de har innhentet informasjon fra Stabæk, VIF, Rosenborg (som hadde et høyere bud på Gunnarsson enn Vålerenga), familien til Herman Stengel og agent Jim Solbakken, som både representerer Gunnarsson og Stengel.

Gunnarsson skal imidlertid ha valgt å bruke sin islandske agent Arnor Gudjohnsen.

Les også:

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.