Liverpool FC

 • Øyeskaden til Firmino ikke alvorlig

  (NTB) Roberto Firmino har mottatt gode nyheter etter øyeskaden i Liverpools 2-1-seier borte mot Tottenham lørdag.

  I en duell mot Jan Vertonghen fikk han fingeren til Tottenham-spilleren i øyet og Firmino ble sendt til sykehus for behandling.

  Sykehusundersøkelsen viser slitasje på øye, men det vil ikke bli noen varig skade. Det melder Liverpool lørdag kveld.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Tim Ireland / AP
 • Dalglish ble adlet

  Fredag ble Liverpool-legenden Kenny Dalglish er blitt slått til ridder av dronning Elisabeth II for sin tjeneste innen fotball, veldedighetsarbeid og byen Liverpool, og kan fremover kalle seg Sir Kenny Dalglish.

  FBL-ENG-LCUP-BURTON-LIVERPOOL
  Foto: OLI SCARFF / Afp
 • Sesongen trolig over for «Ox»

  Liverpool-spiller Alex Oxlade-Chamberlain ble båret ut av banen etter 18 minutter spill i mesterligasemifinalen mot Roma tirsdag. Til tross for 5-2-seier, var «Ox»' kneskade et skår i gleden for manager Jürgen Klopp.

  – Vi mistet en fantastisk spiller i kveld, sa Klopp etter kampen og fortalte at spilleren trolig er ute resten av sesongen.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Dave Thompson / AP

Siste nytt

 • Marerittkveld for PSG

  PSG-spillerne Neymar og Kylian Mbappé måtte begge gå av banen med skade for henholdsvis Brasil og Frankrike i kveldens landskamper. Neymar tuslet av banen etter 8 minutter mot Kamerun, mens Mbappé gikk av før pause mot Uruguay.

  Neymar
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Sverige rykket opp

  Sverige måtte slå Russland i den siste nasjonsligakampen for å vinne gruppen, og også rykke opp til øverste nivå. Victor Lindelöf sendte svenskene i føringen tidlig, og Marcus Berg punkterte kampen i 2. omgang. Dermed rykker Sverige opp.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Serbia trolig Norges motstander

  Skottland sørget med seier over Israel for at de er beste gruppevinner i C-divisjonen i nasjonsligaen. Norge er da nummer to, og møter 3.-rangerte Serbia til omspill om EM-plass, med mindre de tar seg videre gjennom den vanlige EM-kvalifiseringen.

  UEFA Nations League - League C - Group 4 - Serbia v Lithuania
  Foto: Marko Djurica / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal