Hopp til innhold

Liverpool FC

 • Fabinho mister FA-cupfinalen – kan rekke mesterligafinalen

  Liverpool-spiller Fabinho kan ikke spille lørdagens FA-cupfinale mot Chelsea, men han håper å bli klar til mesterligafinalen 28. mai. Det sa manager Jürgen Klopp torsdag.

  Brasilianeren måtte ut med hamstringtrøbbel i første omgang av 2-1-seieren over Aston Villa tirsdag. Han mister både FA-cupfinalen på Wembley og Liverpools to gjenstående Premier League-kamper mot Southampton og Wolverhampton.

  Klopp sa at Fabinho fortsatt er i planene hans til mesterligafinalen mot Real Madrid om drøyt to uker. (NTB)

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Klopp forlenger med Liverpool

  Jürgen Klopp har signert en ny kontrakt med Liverpool om å forlenge samarbeidet. Det bekrefter klubben selv torsdag. Den nåværende kontrakten gikk ut i slutten av 2024, mens den nye strekker seg til 2026.

  – Det er så mange ord jeg kunne brukt for å beskrive hva jeg føler om dette ... glad, ydmyk, velsignet, privilegert og spent er en start, sier Klopp til Liverpools nettside.

  – Det var vanskelig på grunn av hvor lenge jeg har vært her. Jeg måtte stille meg spørsmålet: Er det riktig for Liverpool at jeg blir lenger? Sammen med mine to assistenttrenere så kom vi frem til at svaret var «ja».

  Klopp fikk jobben som Liverpool-manager i oktober 2015. Siden den gang har han hatt stor suksess med klubben, og har blant annet vunnet mesterligaen i 2018/19 og Premier League i 2019/20-sesongen. Sistnevnte var klubbens første ligatittel på 30 år.

  I årets sesong spiller Liverpool om hele fire titler. Klubben har allerede vunnet ligacupen, men har også fortsatt mulighet til å vinne både Premier League, mesterligaen og FA-cupen.

  Jürgen Klopp
  Foto: CARL RECINE / Reuters
 • To magiske minutter sikret Liverpool-seier

  På kun 120 sekunder sikret Liverpool seg et strålende utgangspunkt før returoppgjøret i semifinalen i mesterligaen.

  Villarreal hang lenge med, men i andre omgang slapp de Liverpool til med en merkelig scoring. Jordan Henderson slo et innlegg via Pervis Estupiñán og i mål.

  Nærmest rett fra avspark fulgte Sadio Mané opp og doblet ledelsen.

  Dermed vant Liverpool 2-0, og har en fot i finalen i mesterligaen.

 • Carragher advarer Liverpools eiere: – Blir aldri tilgitt om Salah forlater klubben

  Mohamed Salah (29) og Liverpool har til gode å bli enige om ny kontrakt. Det bekymrer klubbens tidligere stopperkjempe Jamie Carragher.

  – De må bli enige. Det er ikke et tilfelle av å gi spilleren akkurat det han vil ha, men jeg tror ikke Liverpools eiere ville blitt tilgitt hvis Salah forlater klubben til sommeren eller om 18 måneder, sa Carragher til Sky Sports etter Liverpools 0-0-kamp mot Arsenal i ligacupen torsdag.

  Salah har en god stund uttrykt et ønske om å forlenge kontrakten og bli på Anfield. Den nåværende avtalen går ut sommeren 2023.

  – Han er en Liverpool-legende, en av de beste spillerne klubben noen gang har hatt. Salah ønsker å bli betalt like godt som enhver toppspiller i Premier League eller verdensfotball, og hvorfor skulle han ikke det? Han fortjener det, vi snakker om en av de beste spillerne i verden, avslutter Carragher.

  Mohamed Salah
  Foto: Jon Super / AP

Siste nytt

 • Hovland på par halvveis på fredagens runde

  Viktor Hovland fortsetter å spille brukbar golf i det amerikanske PGA-mesterskapet, men har etter halvannen runde ikke greid å komme seg under par.

  Etter å ha gått torsdagens åpningsrunde på 70 slag med en birdie, en bogey og resten par, er han på vei mot noe lignende på 2. runde. Etter ni hull har han en birdie, en bogey og resten par.

  Det gir ham foreløpig delt 20.-plass, seks slag bak Justin Thomas som er i ledelse etter to strake 67-runder. Mange spillere er i likhet med Hovland i gang med sin fredagsrunde.

  Hovland fikk sin birdie på 4. hull. Etter godt spill senket han putten fra tre meters hold.

  Det ble bogey på det neste hullet. Både utslaget og det tredje slaget havnet i roughen, og han misset en parputt fra åtte meter.

  Ellers berget han både på 2. og 6. hull par med gode putter etter å ha havnet i en sandgrav.

  PGA Championship Golf
  Foto: Eric Gay / AP
 • Målløs generalprøve for Real Madrid

  Real Madrid gnistret på ingen måte en drøy uke før mesterligafinalen mot Liverpool. Den spanske seriemesteren fullførte sin hjemlige sesong med 0-0 mot Betis.

  I en ellers sjansefattig kamp mellom seriemester og cupmester hadde hovedstadslaget en kjempesjanse til å ordne sin 27. seier på 38 seriekamper da Karim Benzema og Rodrygo kom til en gigantisk dobbeltsjanse i det 51. minutt, men gjestene sto imot.

  I det 87. minutt kunne Betis ha avgjort kampen da Joaquin fikk ballen rett foran mål, men også hans avslutning strøk tverrliggeren.

  Real Madrid møter Liverpool i mesterligafinalen lørdag 28. mai.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Jose Breton / AP
 • Carlsen slo tilbake etter tabbe og tap

  Magnus Carlsen tapte fredagens første parti i Champions Chess-turneringen etter en kjempetabbe, men slo tilbake og vant to av de tre neste.

  Carlsen kom skjevt ut mot Rameshbabu Praggnanandhaa i dagens første parti. Inderen fikk et stort overtak, men verdensmesteren hadde utlignet det og så ut til å ha sikret remis med svarte brikker da han med dårlig tid gjorde et grovt feiltrekk med springeren. Det var bare å gi opp partiet etter 41 trekk.

  Han viste ingen nåde mot amerikanske Sam Shankland i dagens siste parti. Det ble vunnet etter 41 trekk, og med 15 av 24 mulige poeng er Carlsen i tetsjiktet etter to dager. Wei Yi fra Kina leder fortsatt med 18.

  Dermed ligger han fortsatt godt an vel halvveis i grunnspillet i onlineturneringen. De åtte beste tar seg videre til kvartfinale.

  Dubai World Chess Championship
  Foto: Jon Gambrell / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste