Liverpool FC

 • Klar for Liverpool

  Erling Braut Haalands lagkamerat i RB Salzburg Takumi Minamino (24) blir Liverpool-spiller fra nyåret. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Avtalen med Liverpool strekker seg frem til sommeren 2024. – Det har vært en drøm for meg å spille for Liverpool. Jeg er glad for at drømmen er blitt virkelighet, sier Minamino som får trøye nummer 18. Den engelske serielederen har utløst japanerens utkjøpsklausul på 86 millioner kroner. Jürgen Klopp er svært fornøyd med signeringen. – Dette er fantastiske nyheter – en vidunderlig signering. Vi er svært, svært fornøyde, sier han.

  Takumi Minamino signerer for Liverpool.
  Foto: Liverpool FC
 • Sandvik ferdig i Liverpool

  Fotballspilleren Edvard Tagseth Sandvik er ferdig i Liverpool. Sandvik har vært ungdomsspiller i klubben i flere år. Nå trener ungdomslandslagsspilleren med Rosenborg, men det er fortsatt usikkert om det blir noen overgang, skriver Trønder-Avisa.

Siste nytt

 • Får svar fra helsedirektøren onsdag

  Idrettspresident Berit Kjøll har bedt om en straksavklaring fra helsedirektøren om stenging av forskjellige anlegg og aktiviteter. Onsdag får hun svar.

  – Vi gjør en vurdering av dette akkurat nå. Vi har vært i dialog med Berit Kjøll i dag, og så vil vi i løpet av morgendagen komme med en anbefaling når det gjelder idrett, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på spørsmål fra NRK under tirsdagens pressekonferanse.

  41pK-zrGQoU
  Foto: Lise Åserud / Lise Åserud
 • Ingen fotball for Haaland før mai

  Bundesligaklubbene godtok tirsdag anbefalingen om å utsette den tyske seriefotballen til 30. april som følge av koronaviruset. Det ble bestemt i et møte mellom klubbene i 1.- og 2. Bundesliga. Den tyske ligaen ble stanset 13. mars.

  Erling Braut Haaland
  Foto: Leon Kuegeler / Reuters
 • Viking trekker permitteringer

  Onsdag starter Viking opp treningen igjen. Permitteringene er trukket tilbake. Etter to uker uten fellestreninger kan trener Bjarne Berntsen samle troppene igjen, melder Stavanger Aftenblad.

  – Dette er en veldig god løsning for alle. For en arbeidsgiver er det veldig positivt å kunne trekke tilbake varslede permitteringer. Så får vi gjøre det så godt vi kan når det gjelder treningene, sier Berntsen, som kan planlegge treningene, men ikke selv være aktiv på feltet etter de siste retningslinjene som er kommet fra Norsk Toppfotball. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2019: Viking - Rosenborg
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal