Liverpool FC

 • Vil ha statue av legende fjernet

  Barnebarnet til Liverpools managerlegende Bill Shankly raser mot klubbens superligaplaner og ber om at statuen av bestefaren fjernes fra Anfield.

  Det uttaler Chris Carline (39) til lokalavisen Liverpool Echo. Hans bestefar Bill Shankly er en av tidenes mest suksessrike Liverpool-managere og en evig helt i klubben.

  – Jeg vet at bestefaren min blir sitert mer enn noen gang nå, og det er helt riktig, for det som skjer nå, kunne ikke vært lenger unna det han ønsket for denne klubben, sier Carline, som til daglig er direktør i Shankly Hotel og også driver veldedighetsstiftelsen i Shanklys navn.

  Premier League - Liverpool fans celebrate winning the Premier League
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Klopp: - Eg har ikkje endra meining

  Liverpool-manager Jürgen Klopp er klar på at han framleis ikkje er tilhengar av planane om ein ny europeisk superliga i fotball.

  Det sa tyskaren då han blei intervjua av Sky Sports før Premier League-møtet med Leeds.

  Klopp har tidlegare uttrykt skepsis mot planane om ein lukka europeisk superliga.

  – Eg har ikkje endra meining. Eg høyrde om dette for første gong i går. Vi har fått litt informasjon, men ikkje mykje, for å være ærleg. Det er mest det ein meir eller mindre kan lese om i aviser, sa Klopp før kampen måndag.

  – Vi har ikkje vore involvert i nokon prosessar, verken eg eller spelarane. Vi visste ikkje om det. No er fakta ute, så får vi sjå korleis det utviklar seg, sa Klopp.

  Jürgen Klopp
  Foto: Lee Smith / Reuters
 • Liverpool-supporterne protesterer

  En gruppe Liverpool-tilhengere samlet seg mandag ved Anfield for å protestere mot at klubben er med på å stifte utbryterligaen superligaen.

  Fansen hengte opp svarte bannere på stadionportene med et tydelig budskap:

  «LFC-fans imot den europeiske superligaen» og «Skam dere. Hvil i fred, LFC 1892-2021» var skrevet der, viser bilder fra Sky Sports.

  Planene om en europeisk superliga med blant andre seks engelske klubber er blitt svært dårlig mottatt i supporterkretser.

  Ifølge nettstedet This is Anfield kommer de mest ihuga Liverpool-supporterne også til å fjerne flagg og bannere fra tribuneseksjonen The Kop på Anfield.

  Laster Twitter-innhold
 • Ny skadesmell for Liverpool

  Liverpool må klare seg uten vikarstopper Fabinho i lørdagens kamp mot Leicester. Brasilianeren er sistemann på en lang skadeliste.

  Liverpools tittelforsvar i Premier League har vært preget av mange skader, og fredag kunne manager Jürgen Klopp fortelle at skadelisten er blitt lenger. Fabinho er uaktuell til kampen mot Leicester.

  – Han har pådratt seg en muskelskade, så han er ute av denne kampen, sier Klopp.

  Det kan også hende Fabinho går glipp av Champions League-kampen mot Leipzig tirsdag.

  Nykommerne Ozan Kabak og Ben Davies kan få sine debuter i Liverpool-forsvaret mot Leicester.

  Fabinho
  Foto: Clive Brunskill / AP

Siste nytt

 • Tapte kvalifiseringen i bryte-EM

  Den norske bryteren Exauce Mukubu tapte 0-9 for tyske Michael Widmayer i kvalifiseringen i EM i Polen fredag. Mukubu, som bryter i 77-kilosklassen, har håp om rekvalifisering til åttedelsfinalen, men det avhenger av at Widmayer tar seg til finale.

  EM-gullvinner Morten Thoresen hjem til Norge
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Dette blir de nye EM-byene

  Kampene som skulle blitt spilt Bilbao og Dublin i sommerens fotball-EM, har nå blitt flyttet til Sevilla og St. Petersburg. I tillegg får Wembley en ekstra åttedelsfinale. Det bekrefter Det europeiske fotballforbundet (Uefa) i en pressemelding fredag.

  Uefa krever at EM-vertsbyene skal kunne ta i bruk minst 25 prosent av tilskuerkapasiteten på arenaene tross koronapandemien. Det kunne verken Bilbao eller Dublin garantere for, fordi de hindes av lokale koronarestriksjoner.

  General view of Estadio La Cartuja de Sevilla - Euro 2020 Stadium
  Foto: Jon Nazca / Reuters
 • Unntakstilstand tre måneder før OL

  Tre måneder før Tokyo-OL skal åpnes erklærte japanske myndigheter unntakstilstand for hovedstaden i kampen mot koronaviruset.

  Statsminister Yoshihide Suga opplyser at unntakstilstanden gjelder for Tokyo og tre andre områder: Osaka, Kyoto og Hyogo.

  Håpet er at grepet skal stanse det siste oppsvinget i antall smittetilfeller. Unntakstilstanden skal i første omgang vare fra 25. april til 11. mai.

  Japan Olympics
  Foto: Philip Fong / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal