Viking
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Viking FK

Oppsummert

Følg Viking FK denne sesongen på veien mot opprykk til Eliteserien.

 • Viking stadfestar Berisha-overgang

  Viking stadfester at klubben er einig med Brann om overgang for Veton Berisha. – Vi utrolige glade for at Veton returnerer etter nærare fem sesongar borte, skriv Viking på heimesida si. Ifølgje Stavanger Aftenblad er overgangssummen 6,5 mill. kroner.

 • Tripic på vei fra Viking

  Kaptein Zlatko Tripic kan være på vei bort fra Viking, skriver Aftenbladet. Ifølge avisa har en tyrkisk klubb lagt inn bud på vingen. Daglig leder Eirik Henningsen bekrefter til SA at de har mottatt et bud, men at partene ikke er ferdigforhandlet. Budet skal være på rundt fire millioner kroner, og den tyrkiske klubben spiller i øverste divisjon. Det foreløpig ukjent hvilken klubb det er snakk om. – Viking ønsker ikke å selge Tripic, men vi respekterer hans ønske, sier Henningsen til Aftenbladet.

  Eliteserien i fotball 2019: Viking - Stabæk (3-0)
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • BA: Klubbane er einige om Berisha

  Viking og Brann er einige om overgangssum for Veton Berisha. Dermed er fotballspelaren truleg straks klar for Viking, skriv Bergensavisen. Det er Berisha sjølv som vil heim til gamleklubben, og klubbane har forhandla lenge, skriv avisa.

 • Viking og Brann forhandler om Veton

  Dialogen mellom Viking og Brann om en overgang for Veton Berisha pågår nå. Bjarne Berntsen kan ikke slå fast om han kan møte på trening i Stavanger eller i Bergen på mandag, skriver RA. – Vi snakker, men er ikke kommet til enighet, sier Berntsen til avisa.

  Veton Berisha, Brann
  Foto: SIMON SKJELVIK BRANDSETH
Viking tar imot Kongsvinger i 1.-divisjon søndag 11. november. Vinner de, rykker stavangerklubben opp til eliteserien igjen.