NRK Meny
rbk viking
Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Viking FK

 • Ikke kjøp eller leie av stadion

  Et flertall av politikerne i bystyret er enige om at kommunen ikke skal bidra ytterligere med nye penger til kjøp eller langtidsleie av Viking stadion. Politikerne vil heller ikke slette pantet på 70 millioner kroner. Men de åpner for at rådmannen skal fortsette drøftingene for å finne en løsning rundt Viking stadion.

 • Nei til kjøp av stadion

  Fleirtalspartia i Stavanger går mot kjøp av Viking stadion, seier gruppeleiar for Høgre, John Peter Hernes til RA. Heller ikkje ei førehandsbetalt leige, eller å seie frå seg pantet på 70 millionar kroner er aktuelt nå, men det kan ennå endre seg.

  Viking stadion
  Foto: Odd Rune Kyllingstad
 • Ønsker å samle sport og økonomi

  Viking ønsker å samle sport- og økonomistyring i ett og samme styre. Dette forslaget blir lagt fram på den ekstraordinære generalforsamlingen i Viking AS i neste uke.

 • Viking vil slå saman to styrer

  På den ekstraordinære generalforsamlinga i Viking A/S i neste veke blir det lagt fram eit forslag der Viking samlar elitesatsinga og økonomistyringa i eitt og same styre. Det stadfestar styreleiar i Viking Fotballklubb Kristine Kragseth.

 • SR-Bank tilbyr Viking millioner

  SpareBank1 SR-Bank kommer i dag med en redningsplan for Viking, som eierne er positive til. Banken gir stadionselskapet fem millioner kroner i egenkapital, refinansiering av et lån på 55 millioner og «et betydelig beløp» i ny sponsoravtale. Både banken og eierne mener i tillegg at Stavanger kommune må avstå fra sitt krav på 70 millioner.

Mandag kveld landa Viking-spillerne på Sola etter tapet i Tromsø.
Vikingkapteinen var svært, svært skuffet etter kampen