NRK Meny
rbk viking
Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Viking FK

 • Viking-håpet tent

  Nedrykkstruede Viking tok en overraskende 2-0-seier borte mot Kristiansund søndag. Julian Ryerson og Kristoffer Haugen scoret Stavangerlagets mål.

  Viking
  Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
 • Nytt Viking-tap

  Viking tapte 1-0 over Strømsgodset på Viking stadion søndag kveld og har stø kurs mot 1. divisjon. Avstanden til kvalik-plass er 10 poeng med seks kampar igjen av sesongen.

  Vikingkapteinen var svært, svært skuffet etter kampen
 • Vil selge stadion i høst

  Viking håper salget av stadion vil bli gjennomført i løpet av høsten. Viking Fotball AS fikk et underskudd på 5,5 millioner kroner i første halvdel av 2017. Daglig leder Eirik Henningsen sier de allerede er i god dialog med kommunen om stadion-salg.

 • Molde slo Viking 3–2

  For fjerde kamp på rad tok Viking ledelsen, og for fjerde gang på rad makta de ikke å holde på den. Hjemmelaget hadde ti mann på banen i store deler av kampen mot Molde, og kampen var innholdsrik, men gjestene vant til slutt 3–2.

 • Molde opp i ledelse igjen

  Vikings glede over 2–2 i Stavanger blei kortvarig. Tre minutter etter utligningsmålet får Moldes Erling Braut Håland en langpasning som går rett forbi Vikings keeper. Stillinga er 3–2 til gjestene.

Vikingkapteinen var svært, svært skuffet etter kampen
Etter seks år er Tommy Høiland klar for revansj
Det ble god stemning i garderoben etter seieren mot Kristiansund. Patrick Pederen stod for scoringen i siste sekund, som ga Viking tre etterlengta poeng.