Viking
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Viking FK

 • Viking anker pyrobot

  Viking ble forrige uke bøtelagt med 35.000 kroner av Fotballforbundet etter pyrobruken i hjemmekampen mot Molde i fjor. Nå får NRK bekreftet at klubben har anket straffen. – Vi synes boten er unaturlig høy, sier daglig leder i Viking, Eirik Bjørnø.

  Viking - Molde Pyro
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Ny spelar har signert med Viking

  Kevin Kabran blir Viking-spelar og klubben sin første signering i 2021, det skriv Aftenbladet. Den svenske spelaren kjem frå Start og har signert ein treårskontrakt. Ifølgje avisa er han tiltenkt rolla som venstrekant.

 • – På vei til Viking

  Viking har fått akseptert et bud på Start-spiller Kevin Kabran, melder Nettavisen. Den svenske 27-åringen scoret tre mål og hadde seks målgivende pasninger på 29 kamper for Start i fjor. Kantspilleren kom til sørlendingene fra Brommapojkarna i 2018.

  Kevin Kabran
  Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK
 • Viking henter keepertalent

  Magnus Rugland Ree har signert en proffkontrakt med Viking ut 2023-sesongen. 16-åringen kommer fra Sandnes Ulf, hvor han i fjor voktet buret for U20-laget. Keeperen er hentet til akademiet, men skal trene jevnlig med A-laget.

 • Bytyqi klar for tyrkisk klubb

  Zymer Bytyqi ble fredag bekreftet klar for Konyaspor. 24-åringen har signert en kontrakt på 2,5 år med klubben som ligger på 8.-plass i den tyrkiske toppdivisjonen. Bytyqis kontrakt med Viking gikk ut ved årsskiftet, og han forlater klubben gratis.

  Zymer Bytyqi
  Foto: Carina Johansen / NTB
Viking informerer om at Eirik Henningsen trekker seg som daglig leder i Viking FK.
Viking tar imot Kongsvinger i 1.-divisjon søndag 11. november. Vinner de, rykker stavangerklubben opp til eliteserien igjen.

Flere nyheter fra Rogaland