NRK Meny
Flandern rundt 2016 er den 100. utgaven av sykkelrittet Flandern rundt og en av de store klassikerne.

Flandern rundt

Oppsummert

 • Kl 13: Her gir vi deg de seneste oppdateringene fra Flandern rundt 2016. Du kan høre siste nytt fra rittet direkte på radio fra kl 13. Vi gir deg også tekstoppdateringer.
 • I radiostudio: Dag Erik Pedersen og Patrick Sten Rowlands.
 • Kristoff kjører seg opp

  Kristoff har kommet seg opp til gruppe tre. Cancellara er 15 sekunder bak Sagan, mens gruppen med Kristoff er 38 sekunder bak teten. Kristoff kan være med å kjempe om en pallplass. Det er 4,5 kilometer igjen.

Siste nytt

 • Kirkevold forlenget målrekorden

  Pål Alexander Kirkevold bøtter inn mål i den danske superligaen. Søndag scoret Hobro-spissen i sin tiende kamp på rad i 4-0-seieren over Nordsjælland, skriver NTB. Den forrige rekorden var mål i åtte kamper på rad.

  Kirkevold
  Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark / NTB scanpix
 • Bjørgen måtte utsette høydeopphold

  Marit Bjørgen har vært smittet av streptokokker og måtte utsette avreisen til landslagets høydesamling i Val Senales, skriver Adresseavisen. 37-åringen skulle egentlig slutte seg til landslaget i Italia onsdag, men ankommer først søndag, skriver avisen.

  Bjørgen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Márquez økte VM-ledelsen

  Marc Márquez har 33 poeng til nestemann i VM-sammendraget etter å ha kjørt inn til en overlegen seier i Australias Grand Prix i roadracing. Triumfen sørget for at Márquez har ytterligere 22 poeng ned til Andrea Dovizioso i sammendraget, skriver NTB.

  Marquez
  Foto: Andy Brownbill / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien fotball: Brann - Rosenborg