Alexander Kristoff
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Alexander Kristoff

 • Kristoff til topps på alle måtar

  Stavangersyklisten Alexander Kristoff vann den nest siste etappen av Tour of Norway i dag. I den over 200 kilometer lange etappen til Drammen vann Kristoff spurten. Det betyr også at han har overtatt den gule leiartrøya før avslutningsetappen.

  Kristoff
  Foto: KRISTOF VAN ACCOM / AFP
 • Kristoff aktuell for nytt lag

  Alexander Kristoffs kontrakt med UAE går ut etter sesongen. Blant dem som er aktuelle som neste stopp er franske Total Direct Énergie. TV 2 skriver at Kristoffs agent Joona Laukka møtte TDE-sjef Jean-René Bernaudeau lørdag kveld.

 • Seier nei til neste OL

  Stavangersyklisten Alexander Kristoff droppar truleg OL i Tokyo i 2020 fordi løypa er for hard. – Det er planlagt samanhengande bakkar på 10 kilometer og det blir for tungt for meg, seier Kristoff. Han sto også over OL i Rio i forfjor av same årsak.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Kristoff vann!

  Alexander Kristoff vann siste etappe i Tour de France 2018. Kristoff tok den første norske sigeren på Champs-Élysées sidan Thor Hushovd sin triumf i 2006. Det var stavangermannen sin første etappesiger sidan 2014.

 • Kristoff: – Ikke sterk nok i dag

  På den andre etappen av Tour de France spurtet Alexander Kristoff inn til en femteplass. – Jeg er skuffa, og klarte ikke komme meg helt i posisjon. Jeg var ikke sterk nok i dag, sier han til TV2 etter målgang. Dagens etappe ble vunnet av Peter Sagan.

Kristoff trengte hjelp etter velt