Alexander Kristoff
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Alexander Kristoff

 • Kristoff på tredjeplass i Slovakia

  Alexander Kristoff ble nummer tre på den fjerde etappen av Slovakia rundt fredag. Arnaud Démare stakk av med seieren, melder NTB. Dette er andre gang denne uken at Kristoff kommer på pallen etter han vant første etappe. Rittet avsluttes på lørdag.

  Alexander Kristoff ble nummer tre
  Foto: Marco Bertorello / AFP
 • Kristoff på tredjeplass i Slovakia

  Alexander Kristoff ble nummer tre på den fjerde etappen av Slovakia rundt fredag. Arnaud Démare fra Frankrike stakk av med seieren, melder NTB. Dette er andre gang denne uken at Kristoff kommer på pallen. Onsdag spurtet han inn til seier på den første etappen av rittet. Yves Lampaert fra Belgia beholder sammenlagtledelsen etter en femteplass fredag, og rittet avsluttes på lørdag.

  Alexander Kristoff ble nummer tre
  Foto: Marco Bertorello / AFP
 • Kristoff til topps på alle måtar

  Stavangersyklisten Alexander Kristoff vann den nest siste etappen av Tour of Norway i dag. I den over 200 kilometer lange etappen til Drammen vann Kristoff spurten. Det betyr også at han har overtatt den gule leiartrøya før avslutningsetappen.

  Kristoff
  Foto: KRISTOF VAN ACCOM / AFP
 • Kristoff aktuell for nytt lag

  Alexander Kristoffs kontrakt med UAE går ut etter sesongen. Blant dem som er aktuelle som neste stopp er franske Total Direct Énergie. TV 2 skriver at Kristoffs agent Joona Laukka møtte TDE-sjef Jean-René Bernaudeau lørdag kveld.

 • Seier nei til neste OL

  Stavangersyklisten Alexander Kristoff droppar truleg OL i Tokyo i 2020 fordi løypa er for hard. – Det er planlagt samanhengande bakkar på 10 kilometer og det blir for tungt for meg, seier Kristoff. Han sto også over OL i Rio i forfjor av same årsak.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Kristoff trengte hjelp etter velt