Alexander Kristoff
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Alexander Kristoff

 • Seier nei til neste OL

  Stavangersyklisten Alexander Kristoff droppar truleg OL i Tokyo i 2020 fordi løypa er for hard. – Det er planlagt samanhengande bakkar på 10 kilometer og det blir for tungt for meg, seier Kristoff. Han sto også over OL i Rio i forfjor av same årsak.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Kristoff vann!

  Alexander Kristoff vann siste etappe i Tour de France 2018. Kristoff tok den første norske sigeren på Champs-Élysées sidan Thor Hushovd sin triumf i 2006. Det var stavangermannen sin første etappesiger sidan 2014.

 • Kristoff: – Ikke sterk nok i dag

  På den andre etappen av Tour de France spurtet Alexander Kristoff inn til en femteplass. – Jeg er skuffa, og klarte ikke komme meg helt i posisjon. Jeg var ikke sterk nok i dag, sier han til TV2 etter målgang. Dagens etappe ble vunnet av Peter Sagan.

 • Kristoff på fjerde

  Stavanger-syklisten Alexander Kristoff blei nummer fire på den første etappen i årets Tour de France. Vinnar blei Fernando Gaviria frå Colombia. Kristoff var godt nøgd med innsatsen, men sa at beina blei for stive på slutten til at han kunne vinne.

 • Kristoff på fjerdeplass

  Alexander Kristoff endte på fjerdeplass på den 4. etappen i Tour of Dubai. Kristoff jakter fortsatt sin første seier for sesongen. Rittet i Dubai avsluttes lørdag.

  Alexander Kristoff
  Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP
Kristoff trengte hjelp etter velt