NRK Meny

Arctic Race of Norway

 • Utsettes med en uke

  Arctic Race of Norway skulle egentlig ha gått av stabelen 8.–12. august, men er nå flyttet en uke, skriver Avisa Nordland. – Vi har jobbet for å få flyttet rittet, siden det krasjet med EM, sier daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race til AN.

 • Vil trolig ha løype i Finnmark

  Store deler av årets Arctic Race of Norway vil trolig gå i Finnmark. Sykkelrittet har aldri tidligere vært i Øst-Finnmark. Arrangørene vil foreløpig ikke gi noen detaljer om opplegget. Mandag blir løypa offentliggjort.

 • Sterk spurt av Kristoff

  Aleksander Kristoff viste klasse i Arctic Race og syklet nettopp inn til seier i på den andre etappen i rittet. Dermed er Stavanger-rytteren oppe på tredjeplass i sammendraget. Hugo Hofstetter ble nummer to og Andrea Pasqualon tok tredjeplassen.

 • Arctic Race koster 6,4 millioner

  Det vil koste Tromsø kommune 6,4 millioner kroner å være vertskommune for Arctic Race i sommer.
  Noe av dette beløpet dekkes gjennom tjenester som kommunens tekniske etat vil utføre. Hvor mye penger som direkte må bevilges av kommunestyret, er foreløpig ikke kjent.

  Arctic race of Norway
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

Siste nytt

 • Frankrike overlegne mot Serbia

  Frankrike var i perioder helt overlegne mot Serbia og vant til slutt 39-30 i EM-kampen i håndball mandag. Seieren gjør at franskmennene er så godt som sikret semifinaleplass før kampen mot Kroatia onsdag.

  Frankrike håndball-EM
  Foto: Darko Bandic / AP
 • FIFA vil bruke videodømming

  Det blir innført videodømming (VAR) under sommerens fotball-VM, bekrefter Det internasjonale fotballforbundet. Allerede under VM i 2014 ble det brukt mållinjeteknologi. Nå tar FIFA et steg videre. Den endelige beslutningen om å åpne for VAR tas 2. mars.

  Gianni Infantino
  Foto: Alexander Nemenov / AFP
 • Sanchez er klar for United

  Manchester United og Arsenal er nå enige om en overgang for Alexis Sanchez, bekrefter klubbene. United-spilleren Henrikh Mkhitaryan går til Arsenal. Sánchez har skrevet under for fire år for Manchester-klubben. Ifølge britiske medier får han en ukelønn på over 5 millioner kroner.

  – Jeg er henrykt, sier han i en uttalelse.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Alastair Grant / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Sverige - Hviterussland