Hopp til innhold
Handball, Rema 1000-ligaen, Flint - Vipers
Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN

Sport i Agder

 • To sørlendinger klare for ro-VM

  Oskar Sødal fra Kristiansand roklubb og Oda Aagesen, som representerer Bergens roklubb, er tatt ut til VM i roing som arrangeres i Račice i Tsjekkia fra 18.-25. september. Sødal ror i lettvekt singelsculler, mens Aagesen deltar i lettvekt dobbeltsculler.

 • Amalie Sæten røk ut på 1500 meter

  Amalie Sæten fra Krsand fikk det tøft i EM-debuten og røk ut på 1500 meter. Den tidligere KIF-løperen havnet sist på 13.-plass i sitt heat i München. Laura Muir fra Storbritannia ble heatvinner.

  Bislett Night of Highlights på Bislett
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Videre i verdenstouren

  Flere sørlendinger er videre i sandvolleyballturneringen i verdenstouren som arrangeres i Sveits.

  Sandvolleyballparet Sunniva Helland-Hansen og Emilie Olimstad fra Åmli tapte sin første kamp, men vant mot et lag fra Thailand siste gruppekamp, og er nå klare for åttedelsfinalen.

  Det er ennå ikke klart hvem som blir neste motstander.

  De to norske herreparene Anders Mol/Christian Sørum og Mathias Berntsen/Hendrik Mol har begge tatt seg videre til åttedelsfinalene som spilles i fredag.

 • Tennisklubben tar padel inn i varmen

  Tennisinteressen i landet stiger, og Kristiansand tennisklubb utvider.
  For første gang har klubben ansatt en daglig leder i full stilling, og nå er flere baner på vei både innendørs og utendørs.

  – I tillegg skal vi bygge to innendørsbaner for padel. Det vokser fryktelig fort, så det må vi være med på. Vi er litt usikre på når vi setter spadene i jorda, sier daglig leder Vidar Sulland.