NRK Meny
Vipers tok seriesølv
Foto: Sander Heggheim/NRK

Vipers Kristiansand

Oppsummert

 • Spiller i eliteserien
 • Se artikler om Vipers Kristiansand her
 • Vipers tilbake på tabelltoppen

  Håndballkvinnene slo i kveld Fredrikstad hjemme i Aquarama. Kampen endte 29-21. Med kveldens seier er laget tilbake på toppen av tabellen i kvinnens eliteserie i håndball. Kari Brattset ble toppscorer med åtte mål.

  Kari Brattset, Vipers Kristiansand
  Foto: Sander Heggheim/NRK
 • Kan likevel nå hovedrunden

  Vipers Kristiansand har fremdeles mulighet til å komme til hovedrunden i Mesterligaen etter at tyske Bietigheim vant 27–21 over Buducnost fra Montenegro i kveld. Les mer her.

 • Mistet tabellteten

  Storhamar kjempet seg til 27-24-seier over Gjerpen og tabelltopp i eliteserien i håndball for kvinner i kveld. Storhamar har nå 16 poeng. Tabelltoer Vipers Kristiansand har to poeng mindre, men én kamp mindre spilt. Vipers møter Fredrikstad onsdag.

 • Usikker på Vipers-framtida

  Sunniva Andersen har imponert mange i Vipers-trøya, men er usikker på om ho vil satse vidare. 20-åringen la eigentleg opp etter fjorårssesongen. Les meir her.

  Sunniva Andersen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Intervjuer etter Vipers Kristiansand - Metz i Mesterligaen i håndball.
Thorir Hergeirsson finner bare plass til tre spillere og en reservespiller fra Vipers i den norske troppen til VM i Tyskland neste måned. Aldri før har så mange Vipers spillere vært på landslaget, men ledelsen hadde håpt på flere.
Reaksjoner etter kamp
Katrine Lunde var imponert over eget lag etter storseier i Mesterligaen