Vipers Kristiansand
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Vipers Kristiansand

Oppsummert

 • Spiller i eliteserien
 • Se artikler om Vipers Kristiansand her
 • Frykter karantenekrøll for Vipers

  Vipers må i karantene dersom Champions League spilles i såkalte «røde» land. Og det er ingen garanti for at norske seriekamper flyttes av den grunn, skriver fvn.no. Trener Ole Gustav Gjekstad etterlyser tydelige regler for hvordan lagene skal forholde seg til reisereglene.

  Ole Gustav Gjekstad krysser fingrene
  Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK
 • Første Vipers trening

  Nora Mørk hadde i dag sin første trening med sine nye lagvenninner i Vipers Kristiansand. Håndballstjernen gleder seg til å ta fatt på sesongen etter overgangen fra rumenske Bucuresti.

 • Vipers-profil blant verdens beste

  Vipers-spiller Henny Reistad er av den internasjonale nettsiden Handball Planet stemt frem på verdenslaget for unge spillere født etter 1998. Reistad ble også stemt frem som den beste playmakeren og endte alt i alt på tredjeplass i hele kåringen.

  Henny Reistad, Vipers Kristiansand
  Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK
 • Investorer betaler Mørk-lønn

  Håndballklubben Vipers Kristiansand trengte hjelp utenfra for å få råd til å hente verdensstjernen Nora Mørk. Blant de lokale investorene er iskremsjef Paal Hennig-Olsen og netthandel-gründer Einar Øgrey Brandsdal, skriver Fædrelandsvennen.

  Nora Mørk
  Foto: Hanne Skjellum Mueller / NRK
 • Vipers andreseeda i mesterligaen

  Vipers Kristiansand er andreseeda før trekninga av gruppene til neste sesongs meisterliga i handball. Trekninga skjer 1. juli. Klubbar som Györ, Metz og Rostov-Don er førsteseeda.

  Malin Aune, Vipers Kristiansand
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Ole Gustav Gjekstad under kampen mot Storhamar.