Knivstukket mann lettere skadet

Knivstikking, slagsmål og innbrudd er nattens hendelser i Troms og Finnmark.

Politi - (illustrasjon)
Foto: Yngve Tørrestad / NRK

I går kveld rykket politiet ut med bevæpnede mannskaper fra Lakselv og Hammerfest. Medlingen gikk ut på at en person var stukket med kniv i et bolighus i Lakselv.

Da politiet ankom bolighuset, fant de en lettere såret mannsperson i begynnelsen av 50-årene. Gjerningspersonen hadde forlatt adressen. Politiet vet hvem personen er, men det er foreløpig ikke gjennomført noen pågripelse i saken. Den fornærmede ble sendt til Lakselv legevakt med lettere skader.

Innbrudd på Høgskolen Finnmark

I Alta klokken 0410 fikk politiet melding fra Securitas i Alta om at det hadde vært innbrudd på Høgskolen i Finnmark. Politiet rykket ut og har nå gjennomført en åstedsundersøkelse. Hvilke skadeverk og hva innbruddstyvene har fått med seg, nevnes ikke i Vest-Finnmark politilogg. Politiet avventer anmeldelse fra Høgskolen.

Slagsmål og ordensforstyrrelse

Flere steder melder politiet om ordensforstyrrelser og slagsmål.

I Kirkenes måtte en mann til legebehandling etter slagsmål. Flere mannlige, utenlandske statsborgere var involvert i slagsmålet. Politiet har iverksatt etterforsking for å få klarhet i hva som har skjedd.

I Kirkenes utøvde en beruset kvinne i 20-årsalderen vold mot ansatte ved et utested i Kirkenes. Anmeldelse vil bli vurdert inngitt av de ansatte ved utestedet.

I Tromø ble tilsammen tre menn innbrakt av politiet. En mann i 30-årene forstyrret alminnelig ro og ble innbrakt fra Buktafestivalen. Han var også i besittelse av narkotika.

I storgata var to menn i 20-årene i slagsmål med hverandre. En av dem var såpass beruset at han ble innsatt i arrest.

En mann i 20-årene ble innbrakt fra drosjekøen på Stortorget etter å ha forårsaket bråk. Han var beruset og ble innsatt i arrest.