Odd Erik Rønning

Odd Erik Rønning er Aps 12. kandidat i valgkrets 1.

Han er født 17.9.1963. Bosatt i Vadsø. Rønning er avdelingsleder ved Senter for statlig økonomistyring i Vadsø.

I kommune var 264 personer oppført i valgmanntallet i 2005. I hele valgkretsen var det 2.140 personer i manntallet.

Økonomi

Odd Erik Rønning (1963)

År

Inntekt

Formue

Skatt

2006

246.060

0

76.996

2007

296.720

0

92.831

Roller

Rønning var oppført som styreleder i Varanger Asvo- Interkommunalt Selskap. Største eier i selskapet er Vadsø kommune. Daglig leder for selskapet er Petter Dahl.

Han er også oppført som styremedlem i Vadsø Jeger- og Fiskerforening. Styreleder for foreningen er John Ingvald Betsi.

Odd Erik Rønning er leder for innlandsfiskenemnda i Vadsø. Han er også leder i Vadsø kommunes skatteutvalg.

Korte nyheter

 • Beklager sammenligningsfeil

  – Valgdirektoratet beklager at det har tatt tid å rette feilen i sammenlikning av partienes oppslutning mot resultatene i 2017, skriver kommunikasjonssjef Kristina Brekke Jørgensen til NRK.

  Det gikk over ni dager fra valgdagen ble avholdt til feilen var rettet fra Valgdirektoratets side.

  Feilen har vært knyttet til ny geografi etter kommune- og regionreformen. Både stortings- og sametingsvalget har vært påvirket.

  Valgdirektoratet har nå generert datagrunnlaget fra 2017 på nytt som gjør at sammenligning fra det forrige valget er korrekt. De understreker samtidig at de faktiske valgresultatene har vært riktige hele tiden og at partienes oppslutning har vært korrekte.

 • Vant pris for beste foto

  Filmskaper i Davás film, Ken Are Bongo fra Kautokeino, stakk nylig av med pris for beste foto i Mexico City Videodance filmfestival. Dette i regi av filmproduksjon med Reinfilm, og regidebutanten, sveitsiske Flavia Devonas Hoffmann. Kortfilmen Human Habitat, handler om en reise med menneskelige følelser i sving, i navigasjon med gruve og oljevirksomheten i Finnmark. Filmen kan streames fra desember, etter at den er blitt vist i alle filmfestivaler først.

 • Ávvir og Ságat mister lesere

  Tall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at 8 av 11 aviser i Finnmark har positive opplagstall i første halvår av 2021 sammenlignet med første halvår i 2020. Ávvir og Ságat er blant to av de tre avisene som synker i opplag. De har mistet henholdsvis 31 og 41 lesere. Finnmarken har økt mest i opplag med 177 nye avislesere.

  Avisbunke, bunke med aviser
  Foto: Dan Robert Larsen / NRK