NRK Meny
Normal

Fjällgren til finalen

Jon Henrik Mario Fjällgren ble kjent over natten etter at han var med på det svenske TV3-programmet «Talang Sverige», nå er han i finalen i programmet, skriver Ođđasat.se.

Jon-Henrik Fjällgren
Foto: Talang Sverige / TV3

I påsken spilte Fjällgren i Karasjok, hvor han trakk massevis av folk til samfunnshuset.

I det svenske TV3-programmet «Talang Sverige» mandag, joiket han sin pappa, fremfor en rørt jury, og ble en av tre som publikum stemte direkte til finalen.

Se Jon Henrik Fjällgren opptre i TV3-programmet mandag (fra Youtube):

– En drøm

Jon Henrik Fjällgren sa rett etter TV3 programmet mandag at han ikke trodde han var i finalen.

– Det føles som en drøm og det har ikke gått opp for meg at dette er virkelig, sier Fjällgren til ođđasat.se rett etter at han har fått høre at han er i finalen.

Mange dyktige

12 deltakere var med i mandagens semifinale i «Talang Sverige», og ođđasat.se skriver at det var mange dyktige semifinalister, men etter at avstemningen var klar var den samiske artisten en av de med flest stemmer og videre til finalen, som en av tre.

Hjemme satt faren Jan og fulgte med på konkurransen på TV, men han var aldri i tvil om at sønnen ville komme til finalen.

– Jeg har hele tiden hatt tro på at Jon Henrik skulle komme til finalen, etter all omtale som har vært og det skrytet han har fått, sier Jan Fjällgren til ođđasat.se.

Hva følte du når han joiket deg?

– Den følelsen var veldig bra og jeg er virkelig stolt, avslutter Jan Fjällgren etter sønnens opptreden på «Talang Sverige» som sendte Jon Henrik Fjällgren til finalen.