NRK Meny
Normal

Alle er velkommen å snakke med Fiskeriministeren

Statssekretær i Fiskeridepartementet, Hans Kristian Amundsen sier at de ikke har utelukket samepolitikere og kommune politikere i Nesseby.- Alle er velkommen til kaia i Nesseby.

Hans Kristian Amundsen
Foto: NRK

Statssekretær i Fiskeridepartementet, Hans Kristian Amundser sier at de i hovedsak skal til Vardø og ha dialog med politikere og fiskere der. – Men, vi vil også være innom Nesseby for å snakke med fiskere på kaia, og da er alle velkommen, sier Amundsen.

Alle velkommen

– Alle som vil snakke med Fiskeriminister, Lisbeth Berg-Hansen er velkommen til kaia i Nesseby. Dette gjelder også de samiske politikere, og vi håper spesielt å kunne treffe leder for Arbeiderpartiet i Nesseby, Manghild Mathisen, sier Amundsen. Hun har mulighet å være med vår delegasjon fra Vadsø til Nesseby, hvor vi kan ha dialog under veis.

Statssekretæren beklager at de ikke har sendt en spesiell invitasjon under Fiskeriministerens besøk i Nesseby, men da vi i hovedsak har møte i Vardø så var det ikke aktuelt å invitere politikere fra Nesseby.

Håper på stort oppmøte

Nå håper statssekretær for Fiskeridepartementet, Hans Kristian Amundsen at flest mulig har mulighet å komme på kaia i Nesseby.

Hør intervjuet med Hans Kristian Amundsen: