NRK Meny
Normal

Styreleder ved Coop bekrefter avskjedigelse av ansatt

En butikkansatt ved Coop Biertavárri i Kåfjord i Troms er avskjediget med øyeblikkelig virkning, etter mistanke om underslag. Styrlederen ved Coop Biertavárri bekrefter avskjedigelsen, men vil ikke si mer om saken og viser til at dette er en personalsak.

Karin Karlsen

Styreleder ved Coop Biertavárri, Karin Karlsen, bekrefter at en ansatt ved Coop i Biertavárri ble oppsagt i desember i fjor. Hun vil ikke si mer om saken og viser til at dette er en personalsak.

Foto: Klemet Anders Sara / NRK

Det var i midten av desember i fjor at den ansatte ved Coop Biertavárri i Kåfjord i Troms ble avskjediget. Ut fra opplysninger som NRK Sápmi har fått, skyldes avskjedigelsen mistanke om underslag fra egen arbeiedsplass. Dette vil styreleder hverken bekrefte eller avkrefte, og viser til at dette er en personalsak.

Anmeldt og siktet

Coop Biertavárris styrelder, Karin Karlsen, vil ikke bekrefte om Coop har innlevert anmeldelse mot den tidligere ansatte. Dette blir imidlertid bekreftet av politiførstebetjent, Ingvil Koht Furnes, ved Lyngen lensmannskontor. Furnes bekrefter også at den tidligere ansatte er siktet, men vil ikke si noe om hva siktelsen går ut. Hun sier at lensmannskontoret er i gang med etterforkning, og vil av den grunn ikke si mer om saken.