Hopp til innhold

Supermosjonist greide ikke slå ordfører

Ryfast-sjefen Gunnar Eiterjord er kjent som en spreking. Det tok ham ikke høyere opp enn en 52.-plass i tråbilkonkurransen «Top Pedal».

Han er kjent som en spreking, men var så redd for velt at han endte på 52.-plass.

VIDEO: Gunnar Eiterjord er kjent som en ivrig utøver av diverse utholdenhetsidretter. Her rusler han gjennom den første svingen i «Top Pedal».

– Jeg var kanskje litt forsiktig. Jeg hadde ikke lyst til å tryne i svingen, sa Eiterjord etter tråkketuren utenfor NRKs lokaler på Ullandhaug.

Fredag i sommerhalvåret betyr ny deltaker i Top Pedal, NRK Rogalands offisielle verdensmesterskap i tråbil. Dagens deltaker, Gunnar Eiterjord, er prosjektleder for veiprosjektet Ryfast i Statens vegvesen, og også en ivrig utøver av diverse utholdenhetsidretter.

Blant annet har han gått Norge på langs på rulleski, og gått inn blant de 300 beste i det ni mil lange skirennet Wasaloppet.

Ryfast-sjefen var meget forsiktig inn i første sving. Det ga ham en totaltid på 42.35 sekunder, og en 52. plass – mellom tidligere Eigersund-ordfører Leif Erik Egaas og Oilers-eier Tore Christiansen.

– Resultatlista lyver aldri, det har jeg lært i idretten, sa Eiterjord etterpå.