Hun trødde til for en sak hun brenner for

Signe Trodahl, daglig leder i Kirkens SOS i Rogaland, stilte opp i Top pedal for å skape blest om en kampanje. Det gikk sakte, men hun slo i alle fall storparten av Løgnaslaget.

Signe Trodahl i Top pedal

Signe Trodahl, daglig leder i Kirkens SOS i Rogaland, stilte opp i Top pedal for å skape blest om en kampanje.

– Jeg skylder på min kollega som kom og sa at han hadde en sprø ide. Den tente jeg på helt til jeg skjønte at det involverte meg.

Det sier Signe Trodahl, daglig leder i Kirkens SOS i Rogaland. Ideen handlet om at Top Pedal-konkurransen var en mulighet for å få omtale av en ny kampanje som heter «På kanten».

Kirkens SOS vil bli mer synlige, og trenger mer penger.

– Måler er at folk skal få vite om at finnes og at dette er et sted der folk kan henvende seg om de trenger noen å snakke med Så kombinerer vi det med en innsamlingsaksjon, for vi er helt avhengig av frivillige midler for å kunne drive denne krisetjenesten, sier Trodahl.

Banket Løgnaslaget

– Jeg hater konkurranser, sa Trodahl før hun startet fredag morgen, og resultatet ble deretter.

66.42 er en 87. plass, likevel har hun faktisk to tredeler av Løgnaslaget (Per Inge Torkelsen og Dag Schreiner) bak seg på resultatlisten fra Top Pedal, men resultatet er 40 sekunder dårligere enn Christian Eriksen og Alexander Kristoff på toppen av listen.