NRK Meny
Statsadvokat Arne Ingvald Dymbe (til høyre) og politiadvokat Mari Lauritzen Hase.
Foto: Alexander Nordby / NRK

Valdres-saken

Oppsummert

Rettssaken mot moren, som er tiltalt for grov mishandling etter at datteren Angelica (13) ble funnet død av avmagring, på en hytte på Beitostølen i nyttårsaften 2015, er utsatt på ubestemt tid.

 • Tiltalt mor var på ferie

  Moren som er tiltalt etter at datteren døde på en hytte på Beitostølen, gikk ikke til vurdering hos psykiater fordi hun var på ferie. Det sier kvinnens forsvarer, Aasmund Sandland, til VG. Moren er tiltalt for grov mishandling av datteren.

 • Tiltalt mor møtte ikke opp

  Moren som står tiltalt for grov mishandling av datteren (13) har ikke møtt opp til ny rettspsykiatrisk vurdering, skriver Budstikka. Hun møtte ikke opp til ny rettspsykiatrisk vurdering som avtalt og påtalemyndigheten vet ikke hvor hun er.

 • Vet ikke hvor tiltalt mor er

  Mor til 13-åringen som døde i Valdres nyttårsaften 2015, møtte ikke til ny rettspsykiatrisk vurdering tidligere i august. Politiet vet ikke hvor hun er. Det skriver Budstikka. Mora er tiltalt for grov mishandling av datteren, men nekter straffskyld.

 • Ny vurdering av Valdres-tiltalt

  Det skal gjøres en ny psykiatrisk vurdering av moren som er tiltalt etter at hennes 13 år gamle datter døde av avmagring på en hytte på Beitostølen, nyttårsaften 2015. Valdres tingrett har oppnevnt psykiater Synne Sørheim som sakkyndig.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no