NRK Meny
Sammenstøt i Tunisia
Foto: ZOUBEIR SOUISSI / Reuters

Tunisia

Oppsummert

Tirsdag morgen ble opposisjonslederen Chokri Belaid drept utenfor sitt hjem. Hendelsen har ført til demonstrasjoneri hovedstaden Tunis.

 • 31 dømt til døden i Tunisia

  En tunisisk domstol har dømt 31 personer til døden for å ha gått til angrep på boligen til daværende innenriksminister Lotfi Ben Jeddou i 2014.

 • Soldater drepte to menn

  Den tunisiske regjeringen sier sikkerhetsstyrker har drept to drapsetterlyste menn i en by nær grensen til Libya. Mennene skal ha stått bak et angrep tidligere denne måneden. Fire personer ble skadd da de to åpnet ild i Ben Guerdan lørdag.

 • Advarer mot mulig angrep i Tunisia

  USAs ambassade i Tunisia har advart amerikanske statsborgere mot å besøke et større kjøpesenter i Tunis på grunn av frykt for terrorangrep, melder Reuters. Det er fortsatt unntakstilstand i det nordafrikanske landet som følge av terrorfaren.

 • Tunisiske soldater drept

  Minst to tunisiske soldater er drept i sammenstøt med en gruppe jihadister, opplyser tunisiske myndigheter til AFP. I tillegg ble fire soldater såret i angrepet, som skjedde mandag kveld.

 • Tunisiske soldater drept

  Ifølge nyhetsbyrået AFP skal to tunisiske soldater ha blitt drept av terrorister, det opplyser militæret til nyhetsbyrået.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no