Minnestund for Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

To studenter drept i Marokko

Oppsummert

Norske Maren Ueland (28) og danske Louisa Vesterager Jespersen (24) ble funnet drept i Atlasfjellene i Marokko 17. desember. 15 er siktet for terror, og ytterligere sju ble arrestert. Tre av de hovedtiltalte er dømt til døden, og en til livstid.

 • Ankesaken i Marokko er utsatt

  Etter et kort rettsmøte onsdag ble det besluttet at ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen fortsetter om en uke. Studievenninne ble funnet drept i Atlasfjellene i Marokko i fjor.

 • Ankesaken fortsetter om en uke

  Etter et kort rettsmøte onsdag ble det besluttet at ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen fortsetter om en uke. Det melder nyhetsbyrået Ritzau onsdag kveld.

 • Venter lang ankesak i Marokko-saken

  Onsdag fortsetter ankesaken mot mennene som er dømt for drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen. – Rettssaken kommer sannsynligvis til å ta lang tid, sier Ueland-familiens marokkanske bistandsadvokat Azeddine Kabbaj.

 • Ankesaken fortsetter 11. september

  Ankesaken mot mennene som er dømt for drap på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen startet i Marokko onsdag. Etter et rettsmøte i domstolen i Salé, nær Rabat, besluttet dommerne å fortsette behandlingen 11. september.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no